Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vstřik.čerpadlo 2,1 TD 80kw

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo za kolik se dá sehnat dobré vstřikovací čerpadlo na 406 2,1 TD 80 kw r.v. 97. Mám to pro kámoše.

Díky moc za jakékoliv odpovědi.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

:xvulja chci celé auto takové 406 a ať ma motor 2.1TD...Jinak nebyl si dnes ve velké polomy?:xvul

Byl.....tys mě tam viděl?

Odesláno

A teď mě napadlo zkus se zeptat Ondry Lalaka on ma jednu 605 s 2.1TD ma dily není to to samé?

Ju ju,zeptám se. a kde jsi tam letěl přes Polom???? Jo tak s kočkou?nepamatuji se:D:D:D:D:D

Odesláno

A teď mě napadlo zkus se zeptat Ondry Lalaka on ma jednu 605 s 2.1TD ma dily není to to samé?

Ne, není to to samé, je úplně jiné. Ve staré 605 je plně mechanický Bosch, a ve 406 elektronický s*áč Lucas.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ne, není to to samé, je úplně jiné. Ve staré 605 je plně mechanický Bosch, a ve 406 elektronický s*áč Lucas.

Ale toho bych se nebál,pokud je to mechanický Bosch,tak můžu jen doporučit,mám ho taky,sice z Citroenu XM ale myslím že bude určitě stejné!

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Pokud chceš tip na nějaké konkrétní, tak to nemám. Jinak obecně záleží na nabídce a poptávce, nicméně za 3-5tis by se mělo dát sehnat.

Musím tě zklamat,pokud budeš shánět Lucase,tak si připrav min.15 litrů , ta tvoje cena je za toho mechanického Bosche !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...