Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak v noci to sviti hodne slabe sviti jenom rucicka od tachometru,to vypada hezky ale zbytek fakt neni videt,displej zkusim nejak obrousit ja pise KoNG,ale ty budiky ty me trapi,nema nekdo nejakej napad?

Odesláno

Zdravím, jak to tady čtu, tak jsem taky dostal chut si pohrát s podsvícením :mrk Dali byste mi nějaké rady do začátku? Jak na to? Už jsem to měl rozebraný, mám tam obyč. žárovky. Ale ted teda, stačí vyměnit žárovky za barevný? Nebo radši nějaký diody? Musím měnit i folii budíků? Díky za tipy :papa

Odesláno
Původně zaslal: bimbo405

tak v noci to sviti hodne slabe sviti jenom rucicka od tachometru,to vypada hezky ale zbytek fakt neni videt,displej zkusim nejak obrousit ja pise KoNG,ale ty budiky ty me trapi,nema nekdo nejakej napad?

No já už jsme se tak předbežně díval, že do originální žárovkové patice se vleze po úpravě 5mm ledka + požadovaný odpor :D Tak to bych viděl jako alternativní řešení. Nejvíc co se prodává poblíž mě je 9000mcd/18uhel ale já bych asi volil 7000mcd/30uhel to by mohlo mít lepší rozptylové vlastnosti po obroušení

[upravil dne 23.9.2007 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Zdravím, jak to tady čtu, tak jsem taky dostal chut si pohrát s podsvícením :mrk Dali byste mi nějaké rady do začátku? Jak na to? Už jsem to měl rozebraný, mám tam obyč. žárovky. Ale ted teda, stačí vyměnit žárovky za barevný? Nebo radši nějaký diody? Musím měnit i folii budíků? Díky za tipy :papa

Tak se podívej na celou tuhle diskuzi a pár rad najdeš,protože si myslím,že se nám to nebude chtít psát znova:D

Odesláno

Prošel jsem to, ale moc toho tu neni, hodili by se nějaký fotky jak vypadaj budiky pod tou folií, pokud byste někdo měl... Hlavně by mě zajímalo jestli se to podsvícení u budíků dá dělat jenom folií, nebo se musí zároven i měnit žárovky?

Odesláno

Prošel jsem to, ale moc toho tu neni, hodili by se nějaký fotky jak vypadaj budiky pod tou folií, pokud byste někdo měl... Hlavně by mě zajímalo jestli se to podsvícení u budíků dá dělat jenom folií, nebo se musí zároven i měnit žárovky?

No pokud nemáš ledkové budíky máš vyhráno osobně bych to rozdělal a přelepil jinou transparentní folii

Odesláno

Myslíš jako podlepit tu origo folii?

Ne ta musí jít každopádně pryč jelikož bude do oranžova stříknutá

Odesláno

Tak to jsem chtěl přesně vědět, takže na změnu barvy stačí pouze vyměnit folii?

To ti na 100% nepotvrdím já jsme je rozdělané neměl já tam mám ledky

Odesláno

a nevite nekdo jak ty budiky rozebrat,mam trochu jiny nez tu jsou na fotce mam tam dva konektory,auto je z roku 2000,nikde zadny sroubky,vypada to ze to tam je nejak nacvakany ale bal jsem se za to rvat,tak nevite nekdo jak se do toho dostat??

Odesláno

a nevite nekdo jak ty budiky rozebrat,mam trochu jiny nez tu jsou na fotce mam tam dva konektory,auto je z roku 2000,nikde zadny sroubky,vypada to ze to tam je nejak nacvakany ale bal jsem se za to rvat,tak nevite nekdo jak se do toho dostat??

http://der206.de/TT-plasma.php - německy

Odesláno

diky nemecky sice neumim ale aspon podle obrazku se to pokusim rozebrat

Odesláno

tak se mi to povedlo rozdelat,cekal jsem ze tam bude oranzova folie jako byla v displeji ale nebyla.Byla tam bila barva a pod ni oranozova barva,tak jsem to zbrousil a vysledek je super,ale jeste musim sehnat bylou folii a nalepit ji tam ,protoze ted na mistech kde je dioda to sviti vic,ale vypada to nadherne :super

Odesláno

tak se mi to povedlo rozdelat,cekal jsem ze tam bude oranzova folie jako byla v displeji ale nebyla.Byla tam bila barva a pod ni oranozova barva,tak jsem to zbrousil a vysledek je super,ale jeste musim sehnat bylou folii a nalepit ji tam ,protoze ted na mistech kde je dioda to sviti vic,ale vypada to nadherne :super

Zbrus tu diodu po hranách a máš vyřešeno. Myslím tím ti ostré hrany před prostřední dírou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...