Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To mlhovky: jakákoliv páčka je rozsvítí jde totiiž o stejnou polohu na páčce jako pro zadí mlhovky. ale někdy to neumí BSI jednotka ! musel jsem ji vyměnit za novější model páčka pak mohla zustat původní bez symbolu.

v nových modelech 307 může být BSI jednotka která to zvládne. Vždy to musí vyhodnotit servis co je potřeba pro zprovoznění. a nebop si udělat svůj nový rozvod ale to až po záruce:roker

Odesláno

Já to řeším sice proti předpisům, ale vzhledem k umístění mlhovek v hlavních světlech je to docela praktické. Mám sice nastavené denní svícení, ale občas na delší štreky (a abych ty mlh.žárovky taky využil) rozsvítím pouze mlhovky, tzn. rozsvítím parkovačky a k tomu mlhovky. Svítí mi tak jakoby hlavní světlomety a policajti podle mě nepoznají čím svítím. Bohužel u modelů po ksichtliftu to nejde, tam je hned vidět že svítí mlhovky a to se nesmí. I když nechápu proč, ve dne stejně neoslňují, jsou nasměrované nablízko a dolů...

Odesláno

to: Velickin

Ja to robím presne tak isto, že počas dňa svietim hmlovkami. To svetlo je lepšie viditeľné ako zo stretávacách svetiel. Žiarovka H1 stojí 70,- Sk a H4 stojí 300,- Sk. Dokonca na starej 307 2,0 HDi stačilo otočiť iba prepínačom hnloviek a hneď sa rozsvietili parkovačky + predné hmlovky a po vypnutí zapaľovania sa všetko zhaslo. bolo to dobre vymyslené. Na novej 307 SW 1,6 HDi to ide parkovačky + hmlovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...