booster Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Zravím všetkých tak moja 406 1.9 td sa začína dajako kaziť, včera ked som behal po meste a zrazu rozsvietila kontrolka diagnostiky motora a to nebolo všetko auto začalo divne klepať a dymiť, rozvody boli menené v pondelok tak neviem čo by to mohlo byť. Auto vobec nestratilo výkon len začne dymiť ked naskoči turbo a je to čierny dym..tak neviem v servise mi povedali že možno čerpadlo ale ja si myslím že skočil rozvodák o jeden zub, stretol sa už niekto s takým niečim? Aby na neošklbali v servie ako kuru:) Citovat
argoo Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 aj ja si myslim, ze je posunuty rozvod remen o zub Citovat
booster Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 dnes som s tým bol na diagnostike ale nizistil nič lebo nevedel nájsť motor v počítači..ale jeden techni čo tam bol povedal že podal zvuku motora a dymivosti bude asi posunutý rozvod ale čerpadlo.... Citovat
booster Odesláno 24. červenec 2007 Autor Odesláno 24. červenec 2007 tak nakoniec to bolo čerpadlo mal som tam Bosch..vraj sa zadrelo a preto ten bordel v motore...ale zohnal som čerpadlo Lucas a dal to vymeniť a auto ide zatila ok...akurá mi klima z ničoho nič prestala isť ked som odchádzal zo servisu nechce sa mi veriť že by sa všetko pokazilo v jeden den!!! určite tam niečo omylom odpojili ale niekde vytrhly kostru...neviem zajtra idem k elektrikárovy.lebo nejde štava do motorčeka od klimy....uvidím čo povie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.