Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, už cca 1/2 roku sháním motorek na saharu. Mám tam dva (1 na klimu), oba se potentovali (špatné ložiska), udělali jsme ze dvou špatných jeden \"dostatečný\", něco uchladí, ale v zácpách se auto přehřívá. Na vrakáčích mají motorky i s vrtulema, ale nikdy to není ten stejný (většinou jiný průměr osky na vrtuli), pravděpodobně moc 306 r.v.99-00 není bouraných na zadek... Chci se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost - můžu koupit jiný motorek? Bude tam pasovat? Mají stejný výkon? Pokud bude stejná vrtule, ždířka a díry, mám to koupit? Příp. nevíte o jednom volném kousku?

Jinak další věc - divně mi funguje větrák - když ho zapnu, chvíli nereaguje a potom se rozfučí, občas má výkyvy. Zdá se mi, že mi v závislosti na jeho výkyvech např. \"bledne\" osvícení palubovky, ale i světel! Čo s tým? Kde je zakopaný pes?

Díky, J.B.

Odesláno

ten vnitrni vetrak bych videl na ten otocny cudlik.... asi se tam podelala ta odporova draha, nebo co to je... a to pohasinani osvetleni.... to je normalni, pri rozbihani roho vetraku si neco amperu a voltu ten smejd vezme a pak to dela tenhle bordel..

A u te vrtule je hlavne dulezite, aby mela prumer 305mm... ty roztece snad pasujou na vsech x06 modelech + jeste Citroen. Ty vykony asi stejen nebudou, ale rozdily tam nejsou nijak propastne . U 205ky jsou motory 200, 250 a 300W.... je to docela hukot, kdyz jede naplno :D

Prave jsem kouknul do katalogu a je tam 200W s A/C.... jsou 2 brtulky....

Asi bych zkusil vrtuli z Cit ZX nabo jeste

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...