BERT Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Zdravím , nemáte někdo zkušenosti s nějakým dobrým přípravkem na plasty /vnitřní/. Zkoušel jsem tekutý od Sonaxu , ale po sáhnutí prstama zůstávají na polstrování otisky prstů. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: BERT Zdravím , nemáte někdo zkušenosti s nějakým dobrým přípravkem na plasty /vnitřní/. Zkoušel jsem tekutý od Sonaxu , ale po sáhnutí prstama zůstávají na polstrování otisky prstů. Zkus přípravky Ma-Fra, jse s tím docela spokojenej, mají hodně široký sortiment, určitě si vybereš. Já na vnitřní plasty používám Pulimax a potom SCIC. Odkaz Citovat
Leos Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Používám Amoral s mechanickým rozprašovačem, mají matný i lesklý a lze ho použít na všechny plasty a gumu. Moc se mi osvědčil a nic jiného už nepoužívám! Citovat
BERT Odesláno 2. leden 2008 Autor Odesláno 2. leden 2008 Nemáš na mysli Armor All . Vyzkouším ho. Potřebuji aby to šlo i na ten hrubší povrch a nedělalo to třeba nějaké mapy. Citovat
jojo307 Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Tiez pouzivam Armor All a som s nim velmi spokojny:papa Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BERT Zdravím , nemáte někdo zkušenosti s nějakým dobrým přípravkem na plasty /vnitřní/. Zkoušel jsem tekutý od Sonaxu , ale po sáhnutí prstama zůstávají na polstrování otisky prstů. Zkus přípravky Ma-Fra, jse s tím docela spokojenej, mají hodně široký sortiment, určitě si vybereš. Já na vnitřní plasty používám Pulimax a potom SCIC. Odkaz Rikal nekdo neco o MAfre :D Rok a pul jsem s tim delal, takze mohu jen doporucit. Na odstraneni spiny pullimax a na oziveni Max brill.. Na okna SPlit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BERT Zdravím , nemáte někdo zkušenosti s nějakým dobrým přípravkem na plasty /vnitřní/. Zkoušel jsem tekutý od Sonaxu , ale po sáhnutí prstama zůstávají na polstrování otisky prstů. Zkus přípravky Ma-Fra, jse s tím docela spokojenej, mají hodně široký sortiment, určitě si vybereš. Já na vnitřní plasty používám Pulimax a potom SCIC. Odkaz Rikal nekdo neco o MAfre :D Rok a pul jsem s tim delal, takze mohu jen doporucit. Na odstraneni spiny pullimax a na oziveni Max brill.. Na okna SPlit. Marlinku, koukni se kdy jsem to psal:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin kua, kdo ozivuje stara temata No kdo? Bert se probudil po pulročním spánku a vzpoměl si že chtěl leštit auto:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.