jirkadastych Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 Zdravím všechny, mám problém s klimou 306TD když jde motor na volnoběch a mám zapatou klimu,tak stále někde v určitém intervalu cvaká,nevím odkud to jde.Když přidám na otáčkách tak to po chvili začne fungovat a sepne i sahara.Při jízdě to normálně chladí,tak nevím kde by mohl být problém Citovat
kapa Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 mám podobný problém (dotaz ze začátku června je u 306-modely) , na volnoběh mi sepnou sahary ,cvakne relé (u spolujezdce pod palubkou u výměníku) ale kompresor sepne až od cca1200otáček. Tudíž za jízdy zatím bez problémů . Bohužel schéma nemám a výsledek mého dotazu si můžeš najít . Citovat
jirkadastych Odesláno 6. červenec 2007 Autor Odesláno 6. červenec 2007 mě to právě na volnoběch nejde,cvaká jen to relé a až když přidám,tak sepne sahara a začne to fungovat,chvíli to jde a pak zase nic Citovat
Medion Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 to se tu někde řešilo zkuste si dát hledání.mě to chodí normálně i na volnoběh.když zapnu klímu(na volnoběh)tak si to nepatrně přidá otáčky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.