p!nk p!ggy Odesláno 22. červenec 2007 Autor Odesláno 22. červenec 2007 tak jako byla to suma takova,na kterou me garfield pripravoval ale proste stejnak jsme to pocitali a rikali jsme ze to bude min,a prave proto jsem cekal ze mi tak 5-8tisic zbude..a ono houby..podelalo se tam totiz (nebo bylo podelano,takhle spis) naftovy cerpadlo takze repase byla nutna.. Citovat
vix Odesláno 22. červenec 2007 Odesláno 22. červenec 2007 no jo no, se stane ... vždyť to tvoje autí má už toho dost nalítáno. Ale neboj, až ho dáš do cajku, tak zase na něj nebudeš muset 30-40 tkm šáhnout. Prostě do něj budeš akorát lejt naftu a sem tam vyměníš olej a nějaký ten filtr Citovat
205GtiHanz Odesláno 22. červenec 2007 Odesláno 22. červenec 2007 a cepy a napravu a kotouce a desticky a trysky a tlumice a pruziny atd .... (: vzdycky je co zlepsit Citovat
vix Odesláno 22. červenec 2007 Odesláno 22. červenec 2007 přistupuješ k tomu špatně, Jeníku - u dieselu nemá cenu nic zlepšovat., bo zlepšování a vylepšování je to drahé. Cílem u diesela je prachobyčejný sériový stav , Diesel je totiž na běžné přemisťování z bodu A do bodu B. Pokud chci jezdit rychle a s autem blbnout, koupím si nějakou " bezednou kasičku" v podobě GTI (třeba 205 ) To si můžeš upravovat do aleluja. Ale kdybys někde viděl dieselové vstřikovací čerpadlo od Guttmanna, tak bych si jedno s dovolením vzal Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 22. červenec 2007 Autor Odesláno 22. červenec 2007 no ja prave doufam ze to uz bude bez nejakych oprav a tedka si to doufam odjezdim bez nejakych oprav no..jinak jsem v prcicich pac na jiny opravy uz nemam.. Citovat
jarajarda Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy no ja prave doufam ze to uz bude bez nejakych oprav a tedka si to doufam odjezdim bez nejakych oprav no..jinak jsem v prcicich pac na jiny opravy uz nemam.. Ono není příliš rozumné kupovat auto na hranici finančních možností,protože pak zjistíš že nemáš na provoz a bude Ti stát u baráku.. Jinak nevím jak to máš s povinným ruřením, ale Wustenrot to dělá podle výkonu, na 1,9 D platím lehce přes 5000Kc rocne, ale musíš to nechat napsat na tátu nebo mámu, mladší ročníky to maj strašně drahý,protože jsme bohužel v tý nejrizikovější skupině řidičů.. Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 23. červenec 2007 Autor Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: jarajarda Ono není příliš rozumné kupovat auto na hranici finančních možností,protože pak zjistíš že nemáš na provoz a bude Ti stát u baráku.. Jinak nevím jak to máš s povinným ruřením, ale Wustenrot to dělá podle výkonu, na 1,9 D platím lehce přes 5000Kc rocne, ale musíš to nechat napsat na tátu nebo mámu, mladší ročníky to maj strašně drahý,protože jsme bohužel v tý nejrizikovější skupině řidičů.. no ja jsem prave nevyhodil vsechno za auto..vyhodil jsem NERCO za auto a pocital jsem s opravama..ale necekal jsem,ze budou stat tolik..cekal jsem ze to bude o 7tisic asi tak min a ze bduu mit neco navic a ono houby.. jinak poviny ruceni mam u wustenrotu ale mam ho psany na sebe..pac vem si to logicky..super..sice teda to mas levnejsi..ale az si poridis druhy nebo treti auto treba za 10let tak to budes mit stejne drahy pac nebudes mit body..ale tak to je jedno.. Citovat
205GtiHanz Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 no myslim ale ze ted jako studentovi se ti to vyplati a za 10 let uz s tim nebudes mit takovy problem to zaplatit Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 23. červenec 2007 Autor Odesláno 23. červenec 2007 kez bych vydelaval 200tisic mesicne..poridil bych si 205ku a upravil bych si ji tak ze by to nikdo nepoznal:)..no jo no porad mam detsky sny:( Citovat
205GtiHanz Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 ja taky ale sem realista takze vim co si muzu a nemuzu dovolit (: Citovat
renm Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy kez bych vydelaval 200tisic mesicne..poridil bych si 205ku a upravil bych si ji tak ze by to nikdo nepoznal:)..no jo no porad mam detsky sny:( myslím že nee:aut pochopíš až budeš tolik vydělávat, ty prachy se rozplynou stejně rychle jako příjem 1.000 měsíčně, věř mi, samé pojištění, spoření, bydlení...no je toho hodně, na auto bude zbývat furt jen malinká část... Citovat
vix Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 resp. zjistíš, že auto na "litá kola" nejezdí (jezdí na naftu), křídlo je sice hezký, ale nové dlaždičky do koupelny vypadají líp a čas, co bys trávil vrtáním se v autě budeš věnovat pokládání těch dlaždiček, protože řemeslníci : a) nemají čas b) jsou drahý c) tak pečlivě jako ty by to určitě neudělali Takže dojdeš do stavu, že auto se bude skládat ze sériových dílů (protože ty fungujou a oproti tuningu stojí pakatel) a budeš do toho lít jenom tu naftu a sem tam vyměníš olej a nějaký ten filtr. Na tuning nebudeš mít čas, peníze a nakonec ani náladu. P.S.: Maximálně ti bude tolerováno modelaření - nejlíp, když si prosadíš modely 1:1 Citovat
renm Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 Přesně tak, když jsem byl student tak jsem strašně plánoval až budu vydělávat jak si udělám super káru...hm...peníze už jsou ale když se nad něma zamyslím tak valit to jen do tunění auta je neekonomické, teď už auto není všechno čím žiju, na prvních místech je úplně něco jiného, a ten čas už taky vůbec nemám jako student...takže dělej na autě dokud studuješ, pak už budeš dělat jen z poloviny..nebo i vůbec, neboj časem přehodnotíš své priority Citovat
205GtiHanz Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 to je vas nazor ja kdyz se zavru do garaze a konecne si muzu delat veci na svem aute tak to je pro me relax v so a ne spim do 6 hodim do sebe horky kafe ze si oparim hubu a uz letim do garaze (: kazdy ma svoje priproty jinde Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 tak jako takovy blazen jako hanz asi nebudu .d pac autum nerozumim..ale tak treba ze bych mel prachy a sem tam neco udelal..jinak jak si psal ranme prachy uz jsou ale cas neni tak bud rad aspon za to..ja treba nebudu mit ani cas ani prachy.. Citovat
renm Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 Tak to já taky o víkendu, když mě to chytí tak to sem u něho furt, ale víš jak...nervu do toho všechny peníze co mám...prostě nežiju jen pro auto, třeba to příjde až tak za 20 let...až bude nuda...pak vytáhnu 205ku ze stodoly a bude renovace... Citovat
ZCEVKA Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 jaaa som tu nova to ais vite:D ale citam si to tu hore dole a tak stare nove prispevky a neda mi nenapisat ze som fakt rada ze ten sen "ked budem velka/y kupim si auticko ktore si krasne porobim..." nedrzi len mna Citovat
myryn Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Jóóó taky jsem měl různý sny ale musel jsem je rozchodit - reál vypadá trochu jinak. Jinak všem zúčastněným přeji, ať se jim jejich sny podaří realizovat. [upravil dne 6.9.2007 myryn] Citovat
ZCEVKA Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 ja vim som si asi pred troma tyzdnami kupila 205ku nooo pravdaze s nadsenim ze huraaaaaaaa splnim si sen:D a uz som v nej stihla sediet aj so slzami v ociach ze ten sen zreme nebude:D ale na nieco to bolo dobre, aspon mam po veceroch co robit napr rozoberat pezotku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.