BIBOP Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Tak přesně tohle jsem udělal na 4 ryclostní stupen od konce jednoho mostu do kopce po značku v 50km plyn na podlahu před u značky 75 km dneska přes 90 km to zrychlení je jiný a je to znát:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Jogin Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Supr ale coz u 1,8 16v to asi nejde co :grr:aut Citovat
BIBOP Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: Jogin Supr ale coz u 1,8 16v to asi nejde co :grr:aut JDE TO ALE NE O MOC O PÁR KONÍKŮ A TO SE NE:papa:papa:aut:aut:autVYPLATÍ:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
vendelinek Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 no a o kolik koníků by se to zvedlo u mojí želvičky/306ky, 1.6ky/ a na kolik by to asi vyšlo a kde by mi to udělali .Je tady někde poblíž někdo ? Na vysočině? Díky za radu Citovat
BIBOP Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 počítej tak 5-8 koní a to vážně nemá cenu a cena je stejná jako u ropáka tak si to spočítej a vykašli se na to :bojim a u 1.6 to bude mín a třeba by si to ani nepoznal:papa:mrk Citovat
@re Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: vendi.stejskal no a o kolik koníků by se to zvedlo u mojí želvičky/306ky, 1.6ky/ a na kolik by to asi vyšlo a kde by mi to udělali .Je tady někde poblíž někdo ? Na vysočině? Díky za radu každý, kdo tomu trošku rozumí ti řekne, že pokud chceš chipnout tak malý obsah bez turba, tak jsou to vyhozene prachy. K úpravě si připočti minimálně jiné svody úprava sání a další úpravy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.