Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak přesně tohle jsem udělal na 4 ryclostní stupen od konce jednoho mostu do kopce po značku v 50km plyn na podlahu před u značky 75 km dneska přes 90 km to zrychlení je jiný

a je to znát:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

Supr ale coz u 1,8 16v to asi nejde co :D:grr:aut

JDE TO ALE NE O MOC O PÁR KONÍKŮ A TO SE NE:papa:papa:aut:aut:autVYPLATÍ:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno

no a o kolik koníků by se to zvedlo u mojí želvičky/306ky, 1.6ky/ a na kolik by to asi vyšlo a kde by mi to udělali .Je tady někde poblíž někdo ? Na vysočině? Díky za radu

Odesláno

počítej tak 5-8 koní a to vážně nemá cenu a cena je stejná jako u ropáka tak si to spočítej a vykašli se na to :bojim:bojim a u 1.6 to bude mín a třeba by si to ani nepoznal:papa:mrk

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

no a o kolik koníků by se to zvedlo u mojí želvičky/306ky, 1.6ky/ a na kolik by to asi vyšlo a kde by mi to udělali .Je tady někde poblíž někdo ? Na vysočině? Díky za radu

každý, kdo tomu trošku rozumí ti řekne, že pokud chceš chipnout tak malý obsah bez turba, tak jsou to vyhozene prachy. K úpravě si připočti minimálně jiné svody úprava sání a další úpravy... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...