oddie Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: oddie Žižkovu a Libni... zdaleka se vyhni hele hele.......to už dávno neplatí :roker;) A kdo to zrušil? :myslim:myslim Nikdo, spíš k tomu ještě pár lokalit přibylo Citovat
Bohouš Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Bydlím přesně na přelomu Kobylisy / Libeň a je teda pravda, že na dopisy apod. píšu raději Kobylisy. :roll Citovat
Mila_S Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: oddie Žižkovu a Libni... zdaleka se vyhni hele hele.......to už dávno neplatí :roker;) A kdo to zrušil? :myslim:myslim Nikdo, spíš k tomu ještě pár lokalit přibylo Myslíš jako třeba panelákový sídlišťata, apod.? Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 :D:D baba, pravdu díš, oddie... jinak Vendi, dneska mám krátké krémové úpletové šatičky na ramínka (pár kolegů již z toho omdlelo), na nohou své oblíbené noholamky (+ 9 cm), přes levé rameno koženková white kabelka, přes pravé hunďabácká taška s hadry na cvičení.... jdeme na Floru od pěti, přidáš se? Citovat
Mila_S Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka :D:D baba, pravdu díš, oddie... jinak Vendi, dneska mám krátké krémové úpletové šatičky na ramínka (pár kolegů již z toho omdlelo), na nohou své oblíbené noholamky (+ 9 cm), přes levé rameno koženková white kabelka, přes pravé hunďabácká taška s hadry na cvičení.... jdeme na Floru od pěti, přidáš se? Nechceš nahodit foto? :o:o Jo a ty kabelky a tašky přes rameno - to máš i v práci? Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Tý jo, na cvičení? A na Flóru, to jako do Hit-Fitu? Tam jednu chvilku měla moje žena nějaké dvě hodiny aerobicu... Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Mila_S: nechci..... ....jen live show Člověče oddie, já ani nevím, jak se to tam jmenuje, je to na Floře proti poště :-) ale je to tam docela fajn .... posledně jsem skoro zdechla :D Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Tak kdybys chtěla zajít na pořádnej aerobic, tak řekni, poradím Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 oddie: dej pokoj, umírám i tam.... :D jsem rekreační cvičenec Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Má i jednodušší hodiny, pro mírně pokročilé - spíš těch hodně pokročilých je málo, na to není dostatek zájemců (resp. zájemkyň ), hodně toho je pro mírně pokročilé, a bohužel největší zájem je o skoro čistě jen posilovací hodiny. Ale klidně zajdu si zacvičit taky, a podpořit tě Mmch. by se takhle klidně dala udělat i nějaká hodina aerobicu na srazech, aby měly něžnější polovičky nějaké rozptýlení, když se pánové furt akorát motaj okolo plechovek nebo u piva, ale nevím, jestli by o něco takového byl zájem... Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Já už nad tím taky přemýšlela a pochybuju, že by se někdo kromě mě, Vendulky a možná Darisky přidal.... Jinak já do pokročilých mám hodně daleko, protože jsem teď dva roky nedělala nic.... Citovat
Pata Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Netopka: s tebou pracovat - to musi byt radost :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 ze zeptej Vendulky, to je moje občasná kolegyně... Citovat
tibor Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Inac, na aerobiku som par krat bol aj ja a poviem vam, ze to bol riadny zaberak, skoro som umrel. To co vyzera ako obycajne hopsanie je riadna drina. PS: ale nikomu to nehovorte, chlapi v krcme by sa mi smiali. [upravil dne 19/6/07 tibor] Citovat
Netopýrka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 No, kamaradka kdysi jezdila na soustredeni s hokejisty jednoho prvoligoveho klubu a ačkoli mají fyzičku jak hrom, tak z ní taky byli nešťastní Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Tibor: já na aerobic chodil půlku vejšky, a pak ještě pár let. Teď zajdu občas, ale letos už jsem i byl se ženou na kongresu pro cvičitele, to je neskutečná palba (taky jsem si z 6 hodin vybral jen 3 a zbytek jsem rovnou vynechal). Jinak takových, co se tomu pošklebují, ale nechají se zlákat na zkoušku a pak odchází po čtyřech mám na svědomí docela hodně Ale víš co je největší sranda? V zahraničí na aerobic chodí chlapi celkem běžně. Jen u nás se tomu blbě pošklebují. Taky co u nás chodí chlapi na aerobic do těch profláklách fitek ala BBC apod, tak jsou to min. z půlky cizinci, co doma chodili běžně, a tak jim to nepřijde divné. I Slováci chodí na ae podstatně víc, to mám taky ověřené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.