Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žižkov - sídlo Peugeoťáků:-)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: oddie

Žižkovu a Libni... zdaleka se vyhni :aut:papa

hele hele.......to už dávno neplatí :roker:roker;)

A kdo to zrušil? :myslim:myslim:myslim

Nikdo, spíš k tomu ještě pár lokalit přibylo ;)

Odesláno

Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Bohouš

Žižkovu a Libni... zdaleka se vyhni :aut:papa

hele hele.......to už dávno neplatí :roker:roker;)

A kdo to zrušil? :myslim:myslim:myslim

Nikdo, spíš k tomu ještě pár lokalit přibylo ;)

Myslíš jako třeba panelákový sídlišťata, apod.?

Odesláno

:D:D:D

baba, pravdu díš, oddie...

jinak Vendi, dneska mám krátké krémové úpletové šatičky na ramínka (pár kolegů již z toho omdlelo), na nohou své oblíbené noholamky (+ 9 cm), přes levé rameno koženková white kabelka, přes pravé hunďabácká taška s hadry na cvičení....

jdeme na Floru od pěti, přidáš se?

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D:D:D

baba, pravdu díš, oddie...

jinak Vendi, dneska mám krátké krémové úpletové šatičky na ramínka (pár kolegů již z toho omdlelo), na nohou své oblíbené noholamky (+ 9 cm), přes levé rameno koženková white kabelka, přes pravé hunďabácká taška s hadry na cvičení....

jdeme na Floru od pěti, přidáš se?

Nechceš nahodit foto? :o:o:o

Jo a ty kabelky a tašky přes rameno - to máš i v práci? :D

Odesláno

Mila_S: nechci..... :aut ....jen live show :D

Člověče oddie, já ani nevím, jak se to tam jmenuje, je to na Floře proti poště :-) ale je to tam docela fajn .... posledně jsem skoro zdechla :D :D :D

Odesláno

Má i jednodušší hodiny, pro mírně pokročilé - spíš těch hodně pokročilých je málo, na to není dostatek zájemců (resp. zájemkyň ), hodně toho je pro mírně pokročilé, a bohužel největší zájem je o skoro čistě jen posilovací hodiny. Ale klidně zajdu si zacvičit taky, a podpořit tě :)

Mmch. by se takhle klidně dala udělat i nějaká hodina aerobicu na srazech, aby měly něžnější polovičky nějaké rozptýlení, když se pánové furt akorát motaj okolo plechovek nebo u piva, ale nevím, jestli by o něco takového byl zájem...

Odesláno

Já už nad tím taky přemýšlela a pochybuju, že by se někdo kromě mě, Vendulky a možná Darisky přidal....

Jinak já do pokročilých mám hodně daleko, protože jsem teď dva roky nedělala nic....

Odesláno

Inac, na aerobiku som par krat bol aj ja a poviem vam, ze to bol riadny zaberak, skoro som umrel. To co vyzera ako obycajne hopsanie je riadna drina.

PS: ale nikomu to nehovorte, chlapi v krcme by sa mi smiali.

[upravil dne 19/6/07 tibor]

Odesláno

Tibor: já na aerobic chodil půlku vejšky, a pak ještě pár let. Teď zajdu občas, ale letos už jsem i byl se ženou na kongresu pro cvičitele, to je neskutečná palba (taky jsem si z 6 hodin vybral jen 3 a zbytek jsem rovnou vynechal). Jinak takových, co se tomu pošklebují, ale nechají se zlákat na zkoušku a pak odchází po čtyřech mám na svědomí docela hodně :) Ale víš co je největší sranda? V zahraničí na aerobic chodí chlapi celkem běžně. Jen u nás se tomu blbě pošklebují. Taky co u nás chodí chlapi na aerobic do těch profláklách fitek ala BBC apod, tak jsou to min. z půlky cizinci, co doma chodili běžně, a tak jim to nepřijde divné. I Slováci chodí na ae podstatně víc, to mám taky ověřené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...