309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Nemá,foto bude po víkendu (snad:myslim) Ale dost OT;) Citovat
Creams Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 jj BUDE to velká změna dle mě a snad to tomu autu prospěje, protože mělo jednu velkou slabinu v přední částí vozu. Hehe děkuju kluci, že jste si na mě vzpoměli :-D že patřím taky mezi ... snad se vám moje nová proměna bude líbit už brzy... Citovat
marty777 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 otrhnul jsem se na chvilku z dílny a vidím tady u Pavlova auta,že se tady probírá moje želva.Zítra už budu pojízdný....tak dám fotky,doskládám motor a nahodím už jen přední nárazník můžu všem říct,že se mi to konečně líbí....a hurá do Mýta:xvul Už se těšim:super:super:super:super Citovat
Rejty Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Creams jj BUDE to velká změna dle mě a snad to tomu autu prospěje, protože mělo jednu velkou slabinu v přední částí vozu. Hehe děkuju kluci, že jste si na mě vzpoměli :-D že patřím taky mezi ... snad se vám moje nová proměna bude líbit už brzy... na tebe sem tay tšžce zvedavy:))) Citovat
MCabman Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 počuj na to že si to chcel predať si to pekne prerobil ... ARMY style je ppči Citovat
Béďa Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Moc pekna prace. Jen ten zadni naraznik mi tam trosku nepasuje. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Jsem koukal do jaký kategorie tě zařadili v Mýtě. Citovat
Linkisek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Zdá se mi to nebo pravé zadní kolo je v horní části hlouběji v blatníku oproti tomu levému ?! Citovat
swedak Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Ano, sám jsem chtěl do Funny, chtěl jsem dát prostor dalším Peugeotákům pro získání nějakých pohárů Linkisku jen se ti to zdá, každé foto je z jiného úhlu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.