Kdo Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Jinak se taky připojuji s blahopřáním všem a ke všemu. "Kdysi" jsem se smál tátovi, když volal z práce, že se zdrží, že jeden "kluk" slaví padesátiny. Jak mě to tenkrát vzalo a připadlo směšný. Sakra, proč už dneska ne?? Edit: jo a geograficky přeju z míst, kde máme pořád čerstvé povětří, když fouká z jedné strany, tak od Kaučuku a když se to otočí, tak od Spolany. Mňam. [upravil dne 15.6.07 Kdo] Citovat
OK406 Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: OK406 .... a můžeš si ji umýt a leštit;):D:D autorku??? Samozřejmě že auto !!!! Ale oboje si myje sám:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 JJ, auto myji sám a občas i autorka dortu (teda zatím jenom jednou, ale to se vycepuje ... ) a autorka se taky čas od času ošplouchne ... Citovat
Bohouš Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 Původně zaslal: John Když se kouknu na počet u tebe tak bych radši sklopil uši..... a tiše zalezl do kouta.... :aut jo jo už jsem také v horní společnosti, alespoň co se hvězdiček na nárameníku týče - to by ze mě měl pan nadporučík z LLZ ze Kbel radost :D Citovat
Netopýrka Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 koukám, že jsem zcela zaostala ve vývoji... Citovat
Bohouš Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka koukám, že jsem zcela zaostala ve vývoji... Myslíš ???? Neřekl bych :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.