Escaper Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Mam problem s Ubuntu, mam problemek a potreboval bych poradit. Tak nejak jsem to dneska nainstaloval. Tak nejak, proto, ze jsem to instaloval celej den nez se mi to povedlo a nekousnulo se to. Zkousel jsem ruzne nastroje na kontrolu CD jestli mi to tam necte nejkou chybu ale v pohode. Probelm je v tom ze obcas to hazi nejake haluzove chyby viz http://www.baxa.wz.cz/screen.jpg a kdyz to najede tak to nenajizdi do grafiskeho rozhrani a musim ho spostet rucne. Tak je tam defaultne lognutej root a nejde mi to lognout na jinej ucet i kdyz vim ze tam 100% je. Citovat
Pata Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 bcm43xx je ovladac wifi karty... shodou nahod ten ovladac pouzivam u nojbuku doporucuju jej umistit do blacklistu, protoze stejne neni funkcni (wifi mi s nim nejede... je to Bug, ktery je znamy, ale treba budes mit vetsi stesti) jak to spoustis? a proc ti nenajede graficke rozhrani? Vetsinou byva problem v X-serveru a jeho konfiguracnim souboru... Jinak o jake ubuntu jde? O posledni 7.04? Jsem k dispozici na ICQ Citovat
buml Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 muzes upresnit jaky na zelezo jaky Ubuntu si pral jinak doporucuji bud Ubuntu komunitni podpora a nebo abclinuxu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.