vitin Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 To je ono!!!! Tak moc dík, hned se bude líp dělat, už jsem zase zablokoval rádio, protože jsem vytáhl blbou pojistku, takhle to bude něco jinýho. Tak moc dík! Citovat
Speede Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Kamosici jeste mam jeden dotaz.;-)prestali mi sviti podsvicení na topení:-( Sbnazil sem se to rozdelat,ale prostě to nejde:-(Mohl by mi prosim nekdo poradit??:-(Děkuji Citovat
jirkafous Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Demontáž středového panelu je popsaná v : a) rádci mladých svišťů b) v příručce Jak na to, jen příslušnou kapitolu ofotit. Pokusím se o to během so a ne. Určitě je nutné vyndat i rádio. Citovat
Speede Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: jirkafous Demontáž středového panelu je popsaná v : a) rádci mladých svišťů b) v příručce Jak na to, jen příslušnou kapitolu ofotit. Pokusím se o to během so a ne. Určitě je nutné vyndat i rádio. Děkuji to by si byl mocka hodný..;-) Citovat
Speede Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: komisar osvětlení ovládacího panelu topení odmontuje¨me středový panel palubní desky knoflíky otočíme nadoraz po směru hod,ručiček opatrně vypáčíme čelní desku ovládacího panelu vyjmeme žárovky montáž je opačně. není scener tak je to bez obr:( děkuji si moc hodný už si dělal tu vymenu tech zárovek?? Citovat
vitin Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: komisar osvětlení ovládacího panelu topení odmontuje¨me středový panel palubní desky knoflíky otočíme nadoraz po směru hod,ručiček opatrně vypáčíme čelní desku ovládacího panelu vyjmeme žárovky montáž je opačně. není scener tak je to bez obr:( Středový panel palubní desky je co? Čelní desku chápu, je to deska an které jsou knoflíky ovládání. Pro ty kdo seřizují ruční brzdu, já neměl nástrčku 13 klíč, tak jsem vyndal tu prohlubeň na pití, jde odpáčit a drží za packy z umělé hmoty. No a tou dírou jde seřídit plochým klíčem aniž by se musel povolit středový tunel vzadu za popelníkem. Seřízeno na 3 zuby a na technické nemají nárok. Citovat
vitin Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Paráda, dík. Tu spodní část kolem teploměru už jsem měl dole, ale na ostatní jsem si netroufnul, člověk neví že má otočit vypínače a něco ulomí, tak je lepší vědět, JAK NA TO. Citovat
vitin Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Je to pomalu lepší a rychlejší jak ze skeneru. Já si tu knížku budu muset pořídit, sice tam nebudou poslední modely, ale stejně se liší jen v detailech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.