Dundee Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Tak nám začínají pomau odpadat tipy, zatím to nevyšo komisarovi. Jsem docela zvědavej, komu z Vás se tip vyvede Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Dundee: hlavne at se vyvede u Vas doma Citovat
Aluška Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Tak nám začínají pomau odpadat tipy, zatím to nevyšo komisarovi. Jsem docela zvědavej, komu z Vás se tip vyvede To je jasné komu , přece mně . Citovat
Pata Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Neon Dane, tak jak?? Je 13.6 ... Neonku vydrz do zitra, presneji do 9:00 Citovat
aka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 to neni moc o vydrzi neonka, ale male dundeeice Citovat
Pata Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: aka to neni moc o vydrzi neonka, ale male dundeeice ale vydrzet neumi Neon, ne male Dundeeice [upravil dne 13/6/2007 Pata] Citovat
komisar Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Vy s tím naděláte další termín bude třeba 1.7 přece na prázdniny:potlesk Citovat
Dundee Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Neon Dane, tak jak?? Je 13.6 ... No zatim jsme celí, Monča má místo nohou boule jako fotbalový míče, ale mrněti se prostě ven nechce Jinak všechno nejlepší a pořádně si ten dnešek užij a oslav Citovat
aka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak kdyz uz sis to neonku tak naplanoval...tak taky vse nejlepsi, neprezen oslavy Dane promin, vlastni vlakno mu zakladat nebudu!!! Citovat
Dundee Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: aka Dane promin, vlastni vlakno mu zakladat nebudu!!! To je v pohodě, však si taky vlastní vlákno nezaslouží a navíc se mu pravděpodobnost dvojí oslavy stále zmenšuje :D:D;) Citovat
Mila_S Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Neon Dane, tak jak?? Je 13.6 ... No zatim jsme celí, Monča má místo nohou boule jako fotbalový míče, ale mrněti se prostě ven nechce Tak to je jasný - bude to kluk (ty jsou línější) :D:D Zkusím taky tip: sobota 16.6.07 v 6:00 hod. I když v těchhle vedrech - může to být klidně dneska v noci. Citovat
aka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak uz se zacnete pripravovat, at to muzeme slavit spolu s malou dundeeici Citovat
Dundee Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 aka: No já ti nevim, jestli to s tou oslavou vyjde Jinak ti taky přeji vše nejlepší Je to zajímavý, ale odpadly další tři tipy;) Prostě se mímu ještě ven nechce a u maminky v bříšku se mu líbí Citovat
Kurt Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Dundee aka: No já ti nevim, jestli to s tou oslavou vyjde Jinak ti taky přeji vše nejlepší Je to zajímavý, ale odpadly další tři tipy;) Prostě se mímu ještě ven nechce a u maminky v bříšku se mu líbí Se nedivím - a teď si představ, že se mu nebude chtít ještě týden a nechá strejdu Kurta vyhrát. Citovat
Dundee Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Kurt Se nedivím - a teď si představ, že se mu nebude chtít ještě týden a nechá strejdu Kurta vyhrát. Ty jsi kulišák:D:mrk Pokud se mu do termínu ven chtít nebude, tak do tří dnů ho určitě vystrnadí bílé pláště Citovat
Kurt Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Ty jsi kulišák:D:mrk Pokud se mu do termínu ven chtít nebude, tak do tří dnů ho určitě vystrnadí bílé pláště S tím právě počítám - my jsme byli taky +3 dny. Citovat
Netopýrka Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 ....chudák Monča, teď ty hnusný vedra do toho...v neděli budu na zřícenině tak se dyštak stavim, než budu jak prasátko.... Citovat
aka Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 ja teda nevim co vymejslite, nas je pet a vsichni sme sli pred terminem, od tri tydnu po tri dny. dundee jako prani prijimam novou clenku koukej s tim enco udelat Citovat
Netopýrka Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 ano ano, já chci taky členku... člen může být taky, ale to pak Dundee musíš začít makat i na člence, páč nesmíš zklamat naše očekávání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.