Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Tak nám začínají pomau odpadat tipy, zatím to nevyšo komisarovi. Jsem docela zvědavej, komu z Vás se tip vyvede ;)

To je jasné komu :roker , přece mně :cool::aut .

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Dane, tak jak?? Je 13.6 ... :mrk

No zatim jsme celí, Monča má místo nohou boule jako fotbalový míče, ale mrněti se prostě ven nechce :D

Jinak všechno nejlepší a pořádně si ten dnešek užij a oslav :super:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: aka

Dane promin, vlastni vlakno mu zakladat nebudu!!!:)

To je v pohodě, však si taky vlastní vlákno nezaslouží a navíc se mu pravděpodobnost dvojí oslavy stále zmenšuje ;):D:D:D;)

Odesláno

Původně zaslal: Neon

Dane, tak jak?? Je 13.6 ... :mrk

No zatim jsme celí, Monča má místo nohou boule jako fotbalový míče, ale mrněti se prostě ven nechce :D

Tak to je jasný - bude to kluk (ty jsou línější) :D:D:D

Zkusím taky tip: sobota 16.6.07 v 6:00 hod.:super

I když v těchhle vedrech - může to být klidně dneska v noci.:aut

Odesláno

aka: No já ti nevim, jestli to s tou oslavou vyjde :myslim Jinak ti taky přeji vše nejlepší ;):potlesk

Je to zajímavý, ale odpadly další tři tipy;) Prostě se mímu ještě ven nechce a u maminky v bříšku se mu líbí:D

Odesláno

aka: No já ti nevim, jestli to s tou oslavou vyjde :myslim Jinak ti taky přeji vše nejlepší ;):potlesk

Je to zajímavý, ale odpadly další tři tipy;) Prostě se mímu ještě ven nechce a u maminky v bříšku se mu líbí:D

Se nedivím - a teď si představ, že se mu nebude chtít ještě týden a nechá strejdu Kurta vyhrát. :)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Se nedivím - a teď si představ, že se mu nebude chtít ještě týden a nechá strejdu Kurta vyhrát. :)

:D Ty jsi kulišák:D:mrk Pokud se mu do termínu ven chtít nebude, tak do tří dnů ho určitě vystrnadí bílé pláště;)

Odesláno

:D Ty jsi kulišák:D:mrk Pokud se mu do termínu ven chtít nebude, tak do tří dnů ho určitě vystrnadí bílé pláště;)

S tím právě počítám - my jsme byli taky +3 dny. ;)

Odesláno

ja teda nevim co vymejslite, nas je pet a vsichni sme sli pred terminem, od tri tydnu po tri dny.

dundee jako prani prijimam novou clenku :) koukej s tim enco udelat :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...