Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mam sice Xsaru 1.4i, ale mozno mi budete vediet poradit, lebo je to podla mna to iste ako v 306 1.4i.

Problem je, ze motor vydava podivne klepave zvuky. Ked je na volnobehu - nic.

Ked mu na volnobehu pridam, tak zaklepe a nic. So zaradenou rychlostou to tiez klepe - hlavne 1,2 a R.-Tiez v zatahu.

Odhadujem, ze to nebude prevodovka - robi to aj na volnobehu s vytlacenou spojkou. Takze, ze vraj by to mohlo byt vybité lozisko ojnice:o. Motor by mal mat len okolo 87000 km, takze sa mi to zda trochu podivne.

Ozaj, uz sa mi stalo aj to, ze to zacalo mykat ako ked dosiel benzin - pritom je pol nadrze, z casu na cas to navolnobehu aj zdochne.

Nemate niekto predstavu co to moze robit?

Odesláno

Mě to taky klepalo tak jako tobě a bylo to poškozeným řemenem posilovače řízení -> výměna a je to ok. Nejdřív mi radili, že je to altík, nebo zdvihátka. Nejdřív to klepalo při studeným pak i při teplým motoru.

Odesláno

OK. takze ak odpojim posilovac riadenia - tzn. dam prec remen, tak by to nemalo klepat, sice pojde tazko riadenie, ale to nevadi - aspon zistim ci je to ono.

Apropo vstrekovace - nie velmi sa do toho rozumiem. Podla teba je to velky pruser ak to odislo, resp. ci to vela stoji opravit.

Diky za pomoc

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...