lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: KoudaK No dle mýho názoru jel hošánek "trošku" rychleji a začalo se mu to přetáčet a pak se otočil.. Pač seriový podvozek není moc dělanéj na drfftík.. Toho fára je škoda,ale myslím si,že to byl nějakéj bažantík co mu to koupil tatˇka.. Ale jinak pěkná práce... "Jak odsoudit cloveka na zaklade dvou fotek jeho auta" jsi nekde studoval nebo to mas vrozene? nechapu kde beres tu drzost tohle napsat.
KoudaK Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash Původně zaslal: KoudaK No dle mýho názoru jel hošánek "trošku" rychleji a začalo se mu to přetáčet a pak se otočil.. Pač seriový podvozek není moc dělanéj na drfftík.. Toho fára je škoda,ale myslím si,že to byl nějakéj bažantík co mu to koupil tatˇka.. Ale jinak pěkná práce... "Jak odsoudit cloveka na zaklade dvou fotek jeho auta" jsi nekde studoval nebo to mas vrozene? nechapu kde beres tu drzost tohle napsat. Já jsem pouze napsal svůj názor....
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: lukash Původně zaslal: KoudaK No dle mýho názoru jel hošánek "trošku" rychleji a začalo se mu to přetáčet a pak se otočil.. Pač seriový podvozek není moc dělanéj na drfftík.. Toho fára je škoda,ale myslím si,že to byl nějakéj bažantík co mu to koupil tatˇka.. Ale jinak pěkná práce... "Jak odsoudit cloveka na zaklade dvou fotek jeho auta" jsi nekde studoval nebo to mas vrozene? nechapu kde beres tu drzost tohle napsat. Já jsem pouze napsal svůj názor.... Vidis a me to pripadlo spis jako hystericky zavistivy vykrik.
KoudaK Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: lukash Původně zaslal: KoudaK No dle mýho názoru jel hošánek "trošku" rychleji a začalo se mu to přetáčet a pak se otočil.. Pač seriový podvozek není moc dělanéj na drfftík.. Toho fára je škoda,ale myslím si,že to byl nějakéj bažantík co mu to koupil tatˇka.. Ale jinak pěkná práce... "Jak odsoudit cloveka na zaklade dvou fotek jeho auta" jsi nekde studoval nebo to mas vrozene? nechapu kde beres tu drzost tohle napsat. Já jsem pouze napsal svůj názor.... Vidis a me to pripadlo spis jako hystericky zavistivy vykrik. Protože já si myslím,že kdyby se na tu káru nadřel,tak by s ní nedělal kraviny..
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: KoudaK Protože já si myslím,že kdyby se na tu káru nadřel,tak by s ní nedělal kraviny.. aj moj nazor
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash "Jak odsoudit cloveka na zaklade dvou fotek jeho auta" jsi nekde studoval nebo to mas vrozene? nechapu kde beres tu drzost tohle napsat. tak nam prezrad ked sa ho zastavaš včom sa tu ludia zhodly a v čom nie ako ho odhadly :myslim:myslim:myslim to nie akurat tu mrskneš nejakeho magora co postavy karu na strechu a teraz tu hraješ ochracu . :D:D:D:D:D:D
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA tak nam prezrad ked sa ho zastavaš včom sa tu ludia zhodly a v čom nie ako ho odhadly :myslim:myslim:myslim to nie akurat tu mrskneš nejakeho magora co postavy karu na strechu a teraz tu hraješ ochracu . :D:D:D:D:D:D krome koudak a tebe se par lidi shodlo akorat na sjetosti jeho pneumatik, takze nemas az zase tak uplne pravdu, moj mily brat. Pripominate mi rozumbrady v hospodach, kteri vsechno vedi nejlip.
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash Původně zaslal: ZILA tak nam prezrad ked sa ho zastavaš včom sa tu ludia zhodly a v čom nie ako ho odhadly :myslim:myslim:myslim to nie akurat tu mrskneš nejakeho magora co postavy karu na strechu a teraz tu hraješ ochracu . :D:D:D:D:D:D krome koudak a tebe se par lidi shodlo akorat na sjetosti jeho pneumatik, takze nemas az zase tak uplne pravdu, moj mily brat. Pripominate mi rozumbrady v hospodach, kteri vsechno vedi nejlip. no tak ty si jak chitrak tak povec co to bolo ja chudaka :D:D 1. najiždel do zatačky jako magot 2.ked tak sjete gumy 3.je to tva rodina aobhajuješ ho :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 1/6/07 ZILA]
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA no tak ty si jak chitrak tak povec co to bolo ja chudaka :D:D 1. najiždel do zatačky jako magot 2.ked tak sjete gumy 3.je to tva rodina aobhajuješ ho :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 1/6/07 ZILA] Zacnu od konce, za treti tedy rozhodne ne. Za druhe - ked tak sjete gumy - co si pred tym predstavit mily moj? za prve, uplne klidne mohl najizdet do zatacky jako magot, to samozrejme ano ale proc hned zpochybnovat to odkud ma auto, kde na nej vzal atd? To mi prijde jako cira zavist hosanci.
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash Původně zaslal: ZILA no tak ty si jak chitrak tak povec co to bolo ja chudaka :D:D 1. najiždel do zatačky jako magot 2.ked tak sjete gumy 3.je to tva rodina aobhajuješ ho :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 1/6/07 ZILA] Zacnu od konce, za treti tedy rozhodne ne. Za druhe - ked tak sjete gumy - co si pred tym predstavit mily moj? za prve, uplne klidne mohl najizdet do zatacky jako magot, to samozrejme ano ale proc hned zpochybnovat to odkud ma auto, kde na nej vzal atd? To mi prijde jako cira zavist hosanci. hošanku mam funglofku a za sve :D:D:D:D 4. kedy si vydel mladeho s autem jezdit pomalu ja ne 5. hodls tu 2 fotky a napsals knim prt a každy si može myslet čo chce ked nevie očom je ta či ona situačna fotka 6 co zacneš dodelej a ked ne prd nato 7 tieš my nevadi tvoja sexualna orientacia co si pred tym predstavit mily moj? [upravil dne 1/6/07 ZILA]
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA hošanku mam funglofku a za sve :D:D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk to si nam to skvele natrel.
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA hošanku mam funglofku a za sve :D:D:D:D 4. kedy si vydel mladeho s autem jezdit pomalu ja ne 5. hodls tu 2 fotky a napsals knim prt a každy si može myslet čo chce ked nevie očom je ta či ona situačna fotka 6 co zacneš dodelej a ked ne prd nato 7 tieš my nevadi tvoja sexualna orientacia co si pred tym predstavit mily moj? [upravil dne 1/6/07 ZILA] Ty si fakt lolo, a k tomu jeste negramotne, vyborna kombinace.
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: lukash Ty si fakt lolo, a k tomu jeste negramotne, vyborna kombinace. na teba bolo tieš škoda stahovat trenky :myslim:myslim
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA na teba bolo tieš škoda stahovat trenky :myslim:myslim snad ani nechci vedet co tim myslis, lolino.
Guest ZILA Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 dufam že deš na šebetov a ukažu ti lolina srašne se na teba budem tešit uš teraz začni poslovat
lukash Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ZILA dufam že deš na šebetov a ukažu ti lolina srašne se na teba budem tešit uš teraz začni poslovat ja se na tebe taky srasne tesim, ale bohuzel na Sebetov nejedu. umis jeste neco nez tupe vyhrozovat?
Medvěd Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Pánové - trošku jsme se při pátku rozpovídali - proto zamyky zamk Další si vyříkejte někde jinde [upravil dne 1/6/2007 Medvěd]
Recommended Posts