Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko, dobří lidé poraďte, mám ve voze alarm Piranha- funkční, mám DO které vysílá, ale spolu to nekomunikuje. Nedá se to nejak zresynchronizovat nebo tak neco? Zatim dik

Odesláno

Pokud je to ovládání k tomu alarmu :D, neměl by to být problém. Nejlepší bude najít si v okolí servis, kde montují alarmy FLASHPOINT, tam to zmáknou za chvilku. Mělo by to být popsané i v manuálu, ale ten asi není, že :(. Můžeš taky zkusit držet ovládací tlačítko než zhasne LEDka - měly by se srovnat kódy - občas se rozhodí, třeba při výměně baterky atd. , na některých alarmech tato funkce je

Odesláno

To snowboy: No manual samo nemam ale skusim si este pohrat s tim DO. Nevis nahodou o nejakym servise. Byl sem s tim akorat v Olmiku v Cobre a tam mi nepomohli. Zatim dik

Odesláno

To nevím. Hlavní problém bude asi v tom,že tyto alarmy se už nevyrábí pokud vím. Dělali to Italové, ale firma ukončila produkci. Snad se dá najít něco na netu, možná i návod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...