Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo zkušenosti s vypálenými CD v CD changeru ve 406. Mě ty vypálený docela často i na menších hrbolech přeskakujou. :myslim Když tam dám originální CD tak můžu jet přes tankodrom a nepřeskočí ani jednou.

Nevíte v čem a jak vypálit aby i vypálený skladby neskákaly?

Jde hlavně o výber písniček ve formátu mp3, které pak pálím jako hudební CD.

Odesláno

JJ, pal opravdu co nejmenší rychlostí... Mně to CD pálené třeba 40tkou ani nenačte a když to dám 4x rychlost, tak úplně v pohodě ... a s tou malou rychlostí to neplatí jeno pro CDchangery, ale pro CDpřehrávače obecně. Čím menší rychlost -> tím větší kvalita ... :super

Odesláno

My taky a předtím v Nero 6. A taky to může být i typem=značkou cd. Ale jinak je poslech v 406 pěkný:super:super:super

Jakou rychlostí si to dělal?? My 4 max. ale 4 je nejlepší.

[upravil dne 25/5/07 OK406]

Odesláno

určitě vyšší rychlostí jsem pálil než 4x, zkusím tu nejnižší a uvidím,dám vědět...

Poslech je hodně dobrej, ve srovnání s octavii starším modelem,to je nebe a dudy, v octavce mě bolí hlava po 5 minutách z trochu hlasitější hudby:super

Odesláno
:xvul jenom technický dotaz: nevíte, jestli existuje i changer na MP3, nebo je to problém napojit na toto rádio (4050) ... asi to bude problém, protože MP3 nebude umět to rádio, že jo?? :myslim
Odesláno

Souhlas s výše uvedeným.S přeskakováním problém nemám. Vypaluju malou rychlostí na kvalitní média (Verbatim, Imation). Myslím, že na vypalovacím programu až tak nezáleží.

Odesláno

ja problem s preskakovanim nemam, ale co me se*e je to, ze jakekoliv CD ( primarne Verbatim, vse palene 4x rychlosti ) jakoby sumi, at uz to mam v orig. changeru, nebo v orig. radiu... netusite cim to muze byt?

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Ano, je to cd měnič Sony CDX T70 + redukce. A spolupracuje i s páčkou pod volantem.:super:super:super

Jo, tak to vypadá zajímavě ... je to teda cenově celkem raketa, ale bylo by super si jenom nafutrovat do měniče 6x mp3 CD a jezdit na to celý rok ... možná časem, nad tím popřemýšlím, protože rádio v autě se mi měnit nechce. Padne tam, jako dětská prdýlka na nočník a jiná rádia by celkm kazila design ...

Odesláno

Neon: mluvíš mi z duše. A i poslech není špatný máš tam 6 reproduktorů a jsou podle mě i kvalitní (JBL). :super Taky už jsem na to koukal ale nejsou finance a nemusí se u toho každé cd vyměňovat. Ovládáš vše jen páčkou pod volantem.;):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...