Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen by mě zajímalo, jaký by měl smysl čipnout 1,4 - 55kw, když někde uvádějí (bitpower.cz) zvýšení výkonu až na 66 kw? Jen jsem nad tím přemýšlel jestli by to bylo poznat. Díky.

Odesláno
Původně zaslal: Bazy

Jen by mě zajímalo, jaký by měl smysl čipnout 1,4 - 55kw, když někde uvádějí (bitpower.cz) zvýšení výkonu až na 66 kw? Jen jsem nad tím přemýšlel jestli by to bylo poznat. Díky.

za tie peniaze pozvy priatelku alebo manželku na dobru večeru tot moj nazor :D

Odesláno
Původně zaslal: Bazy

ZILA: ale jo, stím s tebou souhlasím, jen mě to prostě zajímalo... jestli to někdo má čiplé a jakou pocítil změnu... :-)

no nevien či narust o 10% pocitiš

Odesláno

to je jasný.... s16 je někde jinde :-), jen mě zajímalo, jestli někdo cipoval 14! a co mu to přineslo... za zeptání nic nedám ne? prostě zvědavost....

Odesláno

s16 je sice výkonově jinde, ale co sem se tak bavil shodou okolností s 2ma lidma co jí mají a předtim měli 1.4ku, tak oba mi povidali že jsou kokoti že to vyměnili :) Sice prý výkonově je to jasné, ale oba se shodli že to je kvůli spotřebě. A to proto, protože ta 1.4 takovou pohodovou jízdou 120km/h žere něco okolo necelejch 6l na 100 a ten 16ventil prej 10 :o

Odesláno

2kujon: to můžu potvrdit, tedy u te 1,4. když to nehoním a jedu z lehka tak sem se dostal na 5,6/100... v opačném případě i k 10! Kujon, pošli foto tvé káry :-D

Odesláno

fotky mýho auta najdeš v "vylepšujeme 106ku o 106" :) teďka po prázdninách se na ní chystá trošku větší "facelift" - sport lemy a prahy, 16" kola a zbytek nebudu prozrazovat :D

[upravil dne 25.5.07 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...