Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak s tím volantem netoč když stojíš, ale jen když se aspoň trochu pohybuješ, jde to lehčeji... :D

Hodláš shánět komplet jiné řízení? Tahat tam hadice a někam na motor dát pumpu?

Odesláno

no já právě nevěděl jak by to bylo obtížné... ale určo na to seru!!!Ja vim že se líp točí když trochu popojíždíš!!ale proste jsem byl zvyklej jezdit s autem rodičů a tam jsem mohl točit malíčkem a ted:D je to přechod no:D

Odesláno
Původně zaslal: padaj

no já právě nevěděl jak by to bylo obtížné... ale určo na to seru!!!Ja vim že se líp točí když trochu popojíždíš!!ale proste jsem byl zvyklej jezdit s autem rodičů a tam jsem mohl točit malíčkem a ted:D je to přechod no:D

A taky - do nového bys asi neinvestoval a nějaké z vrakáče by taky mohlo za chvíli začít zlobit... Takže nějaké pak opravování apod...

Odesláno
Původně zaslal: wena99

před tím měla skoda 100 a felicia

Tak to bude tím, ve 100 byl ten velkej volant a za ten se muselo hodně vzít... :D

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ja mám tiež 106 rv2000, vraj to má servo, ale aj tak sa mi zdá že ide nejako ťažko. Asi preto, že to porovnávam s Volkswagen Transporterom rv2003, tam stojíš na mieste a jednou rukou točíš, ale je to v pohode. Ak chceš vidieť ozajstnú posielovňu sadni si do vetriesky a skús cúvaťm, hotová maturita a posilovňa v jednom. Svalovka to istí ak nie si zvyknutý.

Odesláno

já sem řídil 106ku s posilovačem (moje) i bez (kámošky) a za jízdy prakticky žádnej rozdíl, na místě je to samozřejmě znát. Ale taky to není nic hroznýho, musíš papat víc polívčičky :D Jinak 405ku v dieselu bez posilovače sem řídil taky a to už je celkem mazec :D

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

Ja mám tiež 106 rv2000, vraj to má servo, ale aj tak sa mi zdá že ide nejako ťažko. Asi preto, že to porovnávam s Volkswagen Transporterom rv2003, tam stojíš na mieste a jednou rukou točíš, ale je to v pohode. Ak chceš vidieť ozajstnú posielovňu sadni si do vetriesky a skús cúvaťm, hotová maturita a posilovňa v jednom. Svalovka to istí ak nie si zvyknutý.

Taky může být opotřebované, nebo starý olej...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...