Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 to si piš ale zatím jen vyleštit a šetří se na lak a kolesa takže toto mě čeká až někdy možná k příším vánocům... Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 ještě hledám ale moje prozatimní přání sehnat jsou tyto a možná je nechat hned stříknout do bílého komaxitu http://www.maxim-pneu.cz/alu-kola-tomason-tn1-8x17-4x108-63-4-et35-hyperblack-poliert/ samozřejmě sehnat s nižším ET nebo podložky aby celkovéí ET bylo někde kolem 10 a vzadu 0- -10 [upravil dne 1/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 tady z okolí je měl týpek na Boře a jazyk jsem si přišlápnul když jsem šel po chodníku Citovat
Wolfik Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec http://www.servishybes.cz/bixenonove-projektorove-cocky-patice-9004-p-2192.html už jsem našel a jestli se povede vybrousit ty světla tak jdu do nich a hned dvě sady..do každéhosvětla dvě a tím dostanumožnost nastříkat paraboly na černo a to bude nádhera jůůůůůůůůůůů Ta čínská pasta v tom balení je na popáleniny, až to po zapojení chytne a ve schematu ten popisek Ballast je označení, proto co tam nemusí být. Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 to jsi mě pobavil...tak to bude nějaká rýžová třeň v té tubě a neboj přece bych tam nedával takový zbytečnosti Citovat
Wolfik Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec to jsi mě pobavil...tak to bude nějaká rýžová třeň v té tubě a neboj přece bych tam nedával takový zbytečnosti Kup to a uvidíš co v tom bude. Třeba pasta s překvapením uvnitř. [upravil dne 1/2/10 Wolfik] Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 na to jeještě furt dost času...teď dolehla kjrize celou svou vahou ale snad se vylížu Citovat
Wolfik Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Jaká krize? Ničeho jsem si nevšiml. Peněz mám furt stejně, tudíš málo Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 no já bych měl stejně kdyby byla práce...mi živnostníci to máme teď takový na nic.lidi majmíň a málo se renovuje a to je pro mě špatně...potřebuju aby se umyvdala rozbíjely,trubky praskaly,voda všude stříkala....pak by možná zas mohl být líp Citovat
Wolfik Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Zařiď správnou krutou ruskou zimu a o práci nebudeš mít nouzi. Venku -60C a vevnitř -20C. Citovat
Bendy_- Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 no tak snad o tyhle služby je zájem ikdyž je krize ne? Citovat
309GT Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 2x BiXenony? To by mohla bejt pecka....ty máš tu výhodu že je 406tá s platovým překrytím,já mám sklo a to je děs,dá se taky vybrousit i doma,ale je to pakárna,teď to dělám,ale je to běh na hodně dlouhou trať....ale blinkry (plastový) jsou jedna báseň Ale alespoň je co dělat a snad i na co se ve finále těšit.... Citovat
Bendy_- Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 309GT: nj tak si zručnej, ja ve škole měj problem i šmirgolavat měděnou destičku :-D Strejdakopec : ja myslel, že lidi potřebujou opravovat ikdyž je krize, ale zase je možnost, že lidi přestavaj bejt tak lini a na co by tě volali tak si udělaj samy Citovat
309GT Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 To ani ne:D Chce to pomalu,pod vodou,netlačit na to a používat správnou hrubost papíru;) A hlavně nervy:D Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 nervy si nosím v kýblu ?D ba ne...je to jak příprava pro lak jen asi precizněji...to bude v pohodě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.