Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

http://www.servishybes.cz/bixenonove-projektorove-cocky-patice-9004-p-2192.html už jsem našel a jestli se povede vybrousit ty světla tak jdu do nich a hned dvě sady..do každéhosvětla dvě a tím dostanumožnost nastříkat paraboly na černo a to bude nádhera jůůůůůůůůůůů :D

:xvul Ta čínská pasta v tom balení je na popáleniny, až to po zapojení chytne a ve schematu ten popisek Ballast je označení, proto co tam nemusí být. :D

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

to jsi mě pobavil...tak to bude nějaká rýžová třeň v té tubě :D a neboj přece bych tam nedával takový zbytečnosti :D

Kup to a uvidíš co v tom bude. Třeba pasta s překvapením uvnitř. :aut

[upravil dne 1/2/10 Wolfik]

Odesláno

no já bych měl stejně kdyby byla práce...mi živnostníci to máme teď takový na nic.lidi majmíň a málo se renovuje a to je pro mě špatně...potřebuju aby se umyvdala rozbíjely,trubky praskaly,voda všude stříkala....pak by možná zas mohl být líp :D

Odesláno

2x BiXenony?:mrk To by mohla bejt pecka....ty máš tu výhodu že je 406tá s platovým překrytím,já mám sklo a to je děs,dá se taky vybrousit i doma,ale je to pakárna,teď to dělám,ale je to běh na hodně dlouhou trať....ale blinkry (plastový) jsou jedna báseň:super Ale alespoň je co dělat a snad i na co se ve finále těšit....

Odesláno

309GT: nj tak si zručnej, ja ve škole měj problem i šmirgolavat měděnou destičku :-D

Strejdakopec : ja myslel, že lidi potřebujou opravovat ikdyž je krize, ale zase je možnost, že lidi přestavaj bejt tak lini a na co by tě volali tak si udělaj samy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...