Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jj 306 ,

videl jsem i na starym modelu 406 optiku z nového modelu , jen dal pryč masku , spodni lem kapoty malinko vyhnul nahoru a přebastlil drzak svetla co je u dalkove H7 , vypadalo to good ale ta dira misto masky by mi vadila ale to je to nejmenšíí zlo na bastleni , teda oproti temhle fotkam:myslim

Přesně tak.

Pred tým.

post-0-14109597442399_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Ještě jedna. Má dva zámky kapoty. Nový model má jen jeden.

myslíš že je ta maska z new modelu ? jestli ano tak pak není co řešit a na jaře jdu do výměny , když už mam čirou dole ,tak i nahoře!!!chci a chci a chci

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: čakom

Ještě jedna. Má dva zámky kapoty. Nový model má jen jeden.

myslíš že je ta maska z new modelu ? jestli ano tak pak není co řešit a na jaře jdu do výměny , když už mam čirou dole ,tak i nahoře!!!chci a chci a chci

Řekl bych že jo. Jen trochu upravená. Taky jsem nad tým přemýšlel že bych to předělal ale na jaro mám trochu jiní plany co se tyče předku ale jen decentní.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

víme :)

a dokonce jsi se v tom vlákně na to už ptal..

[upravil dne 22.12.2007 Blizzard]

Ja myslel jestli to nekde rovnou neprodavaji. I kdyz to by zas bylo pekne predrazeny... Ok, az budu mit nacpany prasatko, tak si to objednam... :)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ja myslel jestli to nekde rovnou neprodavaji. I kdyz to by zas bylo pekne predrazeny... Ok, az budu mit nacpany prasatko, tak si to objednam... :)

akorát tenhle http://www.tuningshop.cz/peugeot-406-predni-naraznik.htm ale to je stejně jenom na starej model a ten má na šířku jinej rozměr než novej

Odesláno

Původně zaslal: f3Rd@

akorát tenhle http://www.tuningshop.cz/peugeot-406-predni-naraznik.htm ale to je stejně jenom na starej model a ten má na šířku jinej rozměr než novej

To vypadá dobře ale už teď mám problem někde projet.

Odesláno

Čakome jak jsi vyřešil boční blinkry? nikdo nedělá čire,kouřove a ani žadne jine krom seriových oranžovych což jsou dost jako pěst na oko kor na mem modrem autě, přemyšlel jsem že bych ho uplne zrušil a dal tam jen lištu bez blinkru , děla to firma ACI asi za kilo jen kousek lišty bez chromu. Nebo dat tam tu lištu a do blatniku udělat diru a dat si tam jakykoliv blinkr , libi se mi třeba z mondea ten čiry trojuhelnik.

zatim sem to vyřešil takhle , černy sprej na světla a oranžové žárovky

post-0-14109597443706_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...