vvvrtep Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Dobrý večer, tak jsem vytahl po půl roce Peugeota 405 1.6 GRi 1989 se stodoly a zjistil jsem ,že zespodu auto z důvodu vlhkosti docela utrpělo. Takže začali téci palivové a brzdové trubičky. Když jsem zjišťoval kolik stojí originál trubičky tak jsem to vzdal. Rozhodl jsem se ,že je vyměním sám a nechám si je udělat z druhovýroby.A v tom je zakopaný ten pes. Nemá někdo seznam průměrů trubiček s patřičnými délkami a zakončeními abych staré jenom vyměnil za nové a nemusel je oměřovat? Určitě se to již někomu také stalo. Nevím zda-li se jednotlivé typy neměnili. děkuji Petr V. Citovat
Dundee Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 No pokud to auto vyloženě nepotřebuješ denně, tak je lepší ty staré z auta opatrně sundat (uštípat třeba i s kouskama hadiček, ty budou taky beztak hin) a nechat si nové vyrobit podle nich, je to nejjistější. Citovat
Honza_jT Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Naměřit to jde jednoduše provázkem, ale jak píše Dundee, je lepší starý trubičky vyndat a donést je tam, kde Ti podle nich udělají nové - už jen kvůli tomu, že na nich může být různý průměr šroubení. Citovat
Dundee Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 A hlavně si u frantíka nemůžeš být vůbec ničím jistej :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.