Romero Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Zdravim peugeot-akov.Mam peugeot 306 1.4i 55kw `98r. a idem vymenit motor.Dovod: praskla hlava,potom rupla oprava a uz s tim nemam nervy.V servise my povedali,ze zavad moze byt viac a ze ma lacnejsie vide kupit starsi motor.Mam uz aj vihliadnuty no je z peugeota 206 1.4i 55kw.Tak sa Vas pytam.Bude my to sediet na moju 306?Elektroniku a prevodovku chcem ponechat povodnu.Za reakcie vopred Dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Původně zaslal: Romero Zdravim peugeot-akov.Mam peugeot 306 1.4i 55kw `98r. a idem vymenit motor.Dovod: praskla hlava,potom rupla oprava a uz s tim nemam nervy.V servise my povedali,ze zavad moze byt viac a ze ma lacnejsie vide kupit starsi motor.Mam uz aj vihliadnuty no je z peugeota 206 1.4i 55kw.Tak sa Vas pytam.Bude my to sediet na moju 306?Elektroniku a prevodovku chcem ponechat povodnu.Za reakcie vopred Dakujem. no pokud bude mít shodnej kod tak bych v tom neviděl problém, nejde o to jestli je z 206 nebo 306 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts