orlando1 Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 Máte někdo ten LOVTEC ? Popř. jak jste s tím spokojeni? Citovat
martinz Odesláno 20. květen 2007 Autor Odesláno 20. květen 2007 zatim vsem moc diky zejtra jdu navstivit prvni firmu v okoli ktera to dela, tak sem potom dam report o co by slo a za kolik , mluvil jsem i s par automechenikama a lidma co maj LPG v aute a zatim mi to nikdo moc nerozmlouva Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Mal som pred tým 405 1.6 GL 50kW a bol tam plyn, majiteľ ho pred predajom vymontoval lebo Peugeot to nemal v SVK oficiálne schválené. No po roku jazdenia mi to začalo strašne žrať olej, rozhodili sme motor a normálne piestne krúžky boli tak zapečené na piestoch že sa nedali ani pohnúť a motor bol čierny ako uhlie a to bolo tým plynom, môj názor: plyn zožiera motor a všetko okolo s čím príde do styku, jazdí sa síce lacnejšie, ale prvotné náklady sú dosť vysoké, ďalej záleží koľko s tým človek ročne najazdí optimum je asi 40-45 tis keď sa to už vypláca. A veta na záver, konštruktéri ktorí vymysleli motor ho projektovali a vypočítali aby to chodilo na benzín. Osobne nemám proti LPG nič záleží len na vlastnom rozhodnutí majiteľa čo si tam namontuje ak chce. Citovat
noradek Odesláno 24. květen 2007 Odesláno 24. květen 2007 Tak tady je to foto nadrže pod autem. [upravil dne 24.5.07 noradek] [upravil dne 24.5.07 noradek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.