Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zatim vsem moc diky zejtra jdu navstivit prvni firmu v okoli ktera to dela, tak sem potom dam report o co by slo a za kolik , mluvil jsem i s par automechenikama a lidma co maj LPG v aute a zatim mi to nikdo moc nerozmlouva

Odesláno

Mal som pred tým 405 1.6 GL 50kW a bol tam plyn, majiteľ ho pred predajom vymontoval lebo Peugeot to nemal v SVK oficiálne schválené. No po roku jazdenia mi to začalo strašne žrať olej, rozhodili sme motor a normálne piestne krúžky boli tak zapečené na piestoch že sa nedali ani pohnúť a motor bol čierny ako uhlie a to bolo tým plynom, môj názor: plyn zožiera motor a všetko okolo s čím príde do styku, jazdí sa síce lacnejšie, ale prvotné náklady sú dosť vysoké, ďalej záleží koľko s tým človek ročne najazdí optimum je asi 40-45 tis keď sa to už vypláca. A veta na záver, konštruktéri ktorí vymysleli motor ho projektovali a vypočítali aby to chodilo na benzín. Osobne nemám proti LPG nič záleží len na vlastnom rozhodnutí majiteľa čo si tam namontuje ak chce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...