Leitlik Odesláno 8. květen 2007 Autor Odesláno 8. květen 2007 Chechet:tak čistě jen laděný koncovky se daj taky sehnat. horší je to úhledně zredukovat. Citovat
chechet Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Původně zaslal: Leitlik Chechet:tak čistě jen laděný koncovky se daj taky sehnat. horší je to úhledně zredukovat. mam objednany cely strevo Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Leitlik Chechet:tak čistě jen laděný koncovky se daj taky sehnat. horší je to úhledně zredukovat. mam objednany cely strevo ty svody...sezen si z S16 prej je to vozkouseny Citovat
chechet Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Původně zaslal: Ludweek ty svody...sezen si z S16 prej je to vozkouseny vozkouseny? kdopak povidal? hele, u2u nebo icq at neprznime vlakno. Citovat
kukikuk Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Porad te me...mam v ty 406 2.0 HDi a taky chci nejakej ladak, ale nechci aby to melo nejakej extra dunavej zvuk jestli chapete....a neni me jasne jak tady kolega pise, ze se to da zredukovat. Citovat
Pepito Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Ahoj Leitlíku,máš opravdu pěkný výfuk taky jsem si ho prohlídnul na srazu Ale já mám taky nový výfuk,však jsi mi ho taky pochválil,ale chci se taky pochlubit a dát ostatním,kteří se rozhodují pro nový výfuk,inspiraci. [upravil dne 16.5.07 Pepito] Citovat
kukikuk Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Peknej zvuk no, ale u mojeho dvoulitru a jeste k tomu v nafte by to hralo asi trochu jinak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.