BoneDaddy Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: mirec.dk.406 POZOR PRI STAHOVANI MANUALU SI STIAHNETE AJ VIRUS "TROJSKY KON" potom treba vicistit PC, ono to zareaguje asi po 14 dnoch aspon u mna :xvul:xvul :grr:grr teraz je uz dobre Co to tady kecáš o virech, to co jsem uploadoval já je naprosto čistý tak tady nešiř poplašný zprávy!!! Kdo ví kde jsi to natáhl:grr Možná by jsi mohl zveřejnit ze který adresy jsi to stahoval [upravil dne 11/5/07 Radek Hurvajz] Taky jsem si ten manuál stahoval a bez problémů. Žádný trojský kůň. Je to na 100% čisté. Citovat
OK406 Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: mirec.dk.406 POZOR PRI STAHOVANI MANUALU SI STIAHNETE AJ VIRUS "TROJSKY KON" potom treba vicistit PC, ono to zareaguje asi po 14 dnoch aspon u mna :xvul:xvul :grr:grr teraz je uz dobre Co to tady kecáš o virech, to co jsem uploadoval já je naprosto čistý tak tady nešiř poplašný zprávy!!! Kdo ví kde jsi to natáhl:grr Možná by jsi mohl zveřejnit ze který adresy jsi to stahoval [upravil dne 11/5/07 Radek Hurvajz] Taky jsem si ten manuál stahoval a bez problémů. Žádný trojský kůň. Je to na 100% čisté. To bych řekl, že je to čisté jak naše duše, viď Radek Hurvajz;) To by si museli stěžovat všichni! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.