Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za výsledky. :D:papa:D

Tak jsme nedopadli nejhůř díky navigátorovi (mojí manželce), který to jel poprvé. :super:potlesk:super

Taktéž byla poprvé na srazu. :aut

[upravil dne 30/4/07 Pinďa]

Guest fox.chosen
Odesláno

to jsem tedy zvědav na výsledky té "slepecké jízdy" :aut S mrňavou 206kou se to jelo krásně, ani jsme nemuseli couvat :D

Odesláno

ja rozmyslam ako vyslo u mojej posadky - 40 bodov :) ked sme boli 3ja. svetla som este nemal zapnute. pasy sme nemali traja :) necitil som potrebu zapinat svetla a zapnut si pasy v kempe , mimo silnice :) este dobre ze nedali fukat :)

Odesláno

K pasum ap. se radeji nebudu ani vyjadrovat :bojim jen by me zajimalo co znamenaji ty dalsi otazniky ve vysledcich co jsou za kontrolnimi body?!

Edit: Tak uz tomu rozumim.. jen je opravdu skoda ze tyto veci tak zasadne rozhodnou o umisteni..

[upravil dne 2/5/07 AKCZ]

Odesláno

no me by zajimalo, jak byla prepocitavana K-3, ze mame jen 5 bodu a to jsme nezajeli uplne spatny cas :) ale jen tak informacne, kdyz bude cas to sem hodit.... :)

Odesláno

Tak si myslím,že bez těch trestnej bodů bych se umístila hodně dobře,ale ani mě to nevadí.Hlavně,že jsem se projela.Jenom chcu dodat,že světla byly pořád rožnutý tak nevím kde jsme vzali ty body.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...