Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Roletky neroletky ci je to lepsie ako folia alebo nie to je na kazdom majitelovi auta. Jeden preferuje roletky a niekto folie. Roletky sa daju dat dole hoci kedy ale casom sa mozu znehodnotit alebo pouzivanim poskodit. Folie su na pevno. Nevyhoda zase folii je ze ked v noci alebo vecer cuvate cez vnutorny spetak moc toho neuvidite ale ked cuvate cez bocne je to v pohode. Ja mam strieborne folie (brat ma na to zivnost) takze cena bola Dakujem. Od kedy mam folie neni tak dusno v aute, ked vojdem do auta ano je tam horko ale ked otvorim okno par sekund a je to fajn lebo vnutry je zohriaty vzduch a nie sedacky a do auta fakt "nevidiet". Je to tak lebo sme mali biele sedacky takze sme boli nuteny kupit potahy na mieru. Tie folie som chcel strieborne lebo mi ich doporucil. najlepsie odrazaju slnecne ziarenie a cez moje zelene skla davaju dojem a efekt ze su zlate takze sa hodia k farbe auta. No na zaver asi tolko nechsi vybere kazdy to co mu lepsie vyhovuje.:roker

Este nieco na predne okno a bude to fajn lebo tie kadejaké trblietave roletky za cca 70sk su priliz kratke a nemozne lebo 307ka ma moc lhboku palubovku a je problem na sklo nieco zohnat,no skuste poradit ako a co by bolo najlepsie na predne sklo ked mam auto na slnku aby don neprazilo slnko dakujen

[upravil dne 25.6.2007 robozv]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...