Bohumil Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Nahodil jsem boční do zadních dveří, jak to moc cloní ani nevím, jsem většinou za volantem. Jinak děkuju Radkovi V. Citovat
jeník Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Nyní mají u Peugeotů roletky za sníženou cenu. Citovat
nemec.cb Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Foto těch roletek by nebylo?Taky řeším jestli folie nebo roletky. Citovat
jeník Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Ty roletky na mne působí jako pouťová atrakce, lepší budou kvalitní folie. Citovat
jaudax Odesláno 24. červen 2007 Odesláno 24. červen 2007 teď mají být roletky v Lidlu - od pondělí... jen tak mimo soutěž Citovat
robozv Odesláno 25. červen 2007 Odesláno 25. červen 2007 Roletky neroletky ci je to lepsie ako folia alebo nie to je na kazdom majitelovi auta. Jeden preferuje roletky a niekto folie. Roletky sa daju dat dole hoci kedy ale casom sa mozu znehodnotit alebo pouzivanim poskodit. Folie su na pevno. Nevyhoda zase folii je ze ked v noci alebo vecer cuvate cez vnutorny spetak moc toho neuvidite ale ked cuvate cez bocne je to v pohode. Ja mam strieborne folie (brat ma na to zivnost) takze cena bola Dakujem. Od kedy mam folie neni tak dusno v aute, ked vojdem do auta ano je tam horko ale ked otvorim okno par sekund a je to fajn lebo vnutry je zohriaty vzduch a nie sedacky a do auta fakt "nevidiet". Je to tak lebo sme mali biele sedacky takze sme boli nuteny kupit potahy na mieru. Tie folie som chcel strieborne lebo mi ich doporucil. najlepsie odrazaju slnecne ziarenie a cez moje zelene skla davaju dojem a efekt ze su zlate takze sa hodia k farbe auta. No na zaver asi tolko nechsi vybere kazdy to co mu lepsie vyhovuje. Este nieco na predne okno a bude to fajn lebo tie kadejaké trblietave roletky za cca 70sk su priliz kratke a nemozne lebo 307ka ma moc lhboku palubovku a je problem na sklo nieco zohnat,no skuste poradit ako a co by bolo najlepsie na predne sklo ked mam auto na slnku aby don neprazilo slnko dakujen [upravil dne 25.6.2007 robozv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.