Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

úvod: svojí 9-letou 106 jsem koupil loni na podzim , srozumněn s tím, že nejde cyklovač stěraču a začíná bublat výfuk, ale jinak celkem fit a tak mi to nepřipadalo tak zlé. Samozdřejmně se postupně přidávalo:

Koncem zimy začali "vrzat silentbloky " přední nápravy. Při rychlé kontrole v servise mi bylo řečeno že to do výměny pneumatik vydrží ( nevím nejsem odborník a tak je vymněním až budu přezouvat )

No a nyní to hlavní , začalo jaro va Znojmě již teploty nad 2O st . a ejhle silentbloky nevržou a světe div se i cyklovač funguje :myslim , ale běda když se ochladí :aut

otázka: Takže, je to opravdu takový jižan, kterému stačí aby bylo teplo a vše se opraví samo ?? :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Self reparing system :D

me to treba v zime vubec nejezdilo.

[upravil dne 23/4/07 Marlin]

Si rveš vlasy žes jí střelil a pořídil si německou bramboru, která takovýhle zázraky prostě nezvládá, viď?

Já taky loni na jaře prodal 309ku (určitě víš, kolik mě stály všechny Ty opravy) a novej majitel ještě teď vrní blahem, že lepší auto ještě nikdy nekoupil (teda aspoň od Zobyho nemám jiných zpráv)

Odesláno

no, medo, ono porad je u nas doma BMW vs. Pezot 2:1 ve prospech piskotu. Takze sem jeste porad patrim :)

Ona vyhoda noveho majitele je ta, ze to bude servisovat stejny servisman, co servisuje i me (vlastne diky nemu jsem to i prodal ) takze info o aute bud mit a novy majitel ma 100% jistotu co se na tom aute delalo. Ale taky cekma ze se budou vrnit blahem. No, jedno jsem dal do kupy, tak ted davam dalsi :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Self reparing system :D

Marline nemáš k tomu nějaký manuál ? :myslim

Ještě bych piškota potřeboval upozornit na pár maličkostí, na které nějak při tom sebeopravování zapomněl . :D:aut

A s tou "německou bramborou" se netrap, Self reparing sice určitě nezvládá, ale k vyhození to taky není :D:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Self reparing systém je užasná věc, už se mi rozběhl i cyklovač předních stěraču, o kterém mi u peugeotu tvrdili, že podle VIN tam vůbec není :aut . Miluji 106 , nejen že se sam opravuje, ale sama se i "upgraduje" :super

Ale vážně , myslíte, že za to může relátko nebo páčky přepínače? :myslim

Odesláno

hele, ja ted po 2 mesicihc ridil druhou 106ku a mam pocit, ze tam ten self reparing system funguje vic, nez na me nove stare.

Ja bych to spis videl na packy, anzto na 206ce uz nam taky zlobi (blinkry a dalkove)

Odesláno

no, vona to je asi vůbec taková specialita peugeotů :)

v sobotu večer se mi povedlo odpálit pojistku k zapalovači,tu jsem vyměnil a stejně to nepomohlo. Zapalovač byl stále nefunkční, tak jsem to nechal bejt že se na to kouknu v neděli ráno.. no a co se nestalo. Přídu, přesvědčen že to prostě nejde, vezmu měřák a prozkoušim podle schéma celou trasu a ono to funguje :D

Self Repairing System u peugeotu je supr věc... jenom škoda že se nepouští do větších záležitostí třeba jako přidřenej motor. Na to měl měsíc a hnnuli s tim až Vašendové :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...