genzer Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 stala se mi nemila vec,na sedacce ridice meho 406 coupe pasklo tahlo,ktere ovlada sklapeni sedacky,aby se mohlo nastoupit dozadu,nevite nedo,jestli se to prodava jako nahradni dil?prasklo me takove ocko,ktere je pridelane k lanku http://www.peugeotpartscatalogue.co.uk/D9L/8/89A01A.HTM jedna se o dil 22,nedokaze nekdo zjistit,co stoji? [upravil dne 21/4/07 genzer] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Zdravím. Mě to taky ruplo ale u spolujezdce, kde to není taková tragédie. Tam je ještě jedna páčka. Cenu zjistíš zde http://www.peugeot.cz/SpareParts/ po zadání kódu dílu. Mě ruplo ale samotné lanko a nevím vůbec jak to rozdělat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 stejne me nezbyva nic jineho,nez tu sedacku vyndat,sundat calouneni a opravit.ja jsem zase radsi,ze to prasklo na sedadle ridice,pac nemusim vylejzat ven z auta,kdyz nedo sedi v zadu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 tak me to cenu podle kodu nenaslo,skoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 U mě jsou všichni naučený, že nastupují u spolujezdce. Až tu sedačku budeš rozdělávat, mohl bys to zdokumentovat? Docela bych uvítal popis, protože mě to čeká u sedačky řidiče kvůli vyhřívání. Cenu mi to našlo něco kolem 2500,- bez DPH. Problém je, že to není samotné lanko ale i ten celý mechanismus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 zkusim to nafotit,ale nebudu to delat ted,az tak za mesic.urcite to nebudu kupovat,pouze nahradim to ocko jinym,tohle se da opravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 OK. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts