Maverick Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Ahoj. Mám dvě otázečky na 405 Mi16 rv.93 1. Kde je umístěno čidlo na spínání sahar? 2. Mají sahary sepnout když stisknu tl. klimatizace? Známej měl Fiata Mareu a ta při zapnutí klimy zapla i sahary, tak nevim na čem jsem. [upravil dne 15.4.07 Mefisto86] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fana Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Kde je čidlo na sahary nevim ale každopádně když zapneš klimu tak by se měly rozjet i vrtule pač chladí výměník ... takže tak nějak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Ahoj čidlo sahar je umístěno u 405 když sundáš přední masku tak jsou tam vidět. A jsou tam myslím 2 ( s klimou),nevím jestli 2 jsou i bez klimy. A sahary se spustí se sepnutou klimou (1stupěň). ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Dík za rady. Tak klima už sahary spíná. Byly to 2 relé úplně KO. Jestli spíná i čidlo, zatim nevim. Nebyl čas to vyzkoušet, a ani jsem ho nenašel. To John: To čidlo v těch místech měl zřejmě jen starý mode. [upravil dne 15.4.07 Mefisto86] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts