Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

člověk chvíli není na foru a jenom čučí, co se to tu děje. Abych to zrekapituloval:

- každé ráno poletíme pro snídani

- vzít sebou kupu mýdla (máte rádi klasické, tekuté nebo s pealingem?)

- vzít sebou do auta dřevec na souboj

- sehnat někde tři stejné snubní prstýnky (vvitty, netopýrka, aka) - vše s datem 30. 4. 2007 - ať se to datum dobře pamatuje - nemáte někdo známýho soustružníka?

na něco jsem zapoměl?

Odesláno

- zmenit nazev vlakna na "kecy a plky netopky a aky" ? :D

- trundiku, jestli muzu poprosit ty prstynky z lesteneho nerezu, nejakej odrezek se urcite najde :) a datum je vhodnejsi 1.5.2007, at si clovek na vyroci nemusi brat dovolenou a organizovat si ohnostroje sam :D

Odesláno

Ten datum jsem vybral takový, aby vždy při výročí byly upáleny (myslím tím ty dvě čarodejnice, tebe ne). Jinak leštěnej nerez asi nebude, ale poptám se u nás po hliníku. Když tak si uřežu hliníkovej pásek a kombinačkama to stočím dokola - jdu to udělat

Odesláno

Tak polotovar prstýnků mám hotový. Ještě to doma přebrousit, stočit do patřičného průměru a bude to hotovo. Potřeboval bych průměr prstu Vvittyho, Aky a průměr netopýřího pařátku.

Odesláno

Krásně pojmenovaný ... už se tu můžu konečně taky rozkecat ... ... ... ... ... :D:D

Včera mi odešel altík, ale díky Oddiemu už zase jezdím ... :D:xvul

:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: komisar

tak to jo je to o něčem jiném než bylo původně řečeno:roker:D

To ano,naštěstí ta původní myšlenka topicu se stačila vyřešit,než se to tu jako vždy strhlo o kecaní o všem možném...... :aut

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: komisar

tak to jo je to o něčem jiném než bylo původně řečeno:roker:D

To ano,naštěstí ta původní myšlenka topicu se stačila vyřešit,než se to tu jako vždy strhlo o kecaní o všem možném...... :aut

No, já jsem se v tom celkem ztrácel ... jestli jede teda s Netopem, VVitty, nebo s tebou, anebo snad MHD???:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No, já jsem se v tom celkem ztrácel ... jestli jede teda s Netopem, VVitty, nebo s tebou, anebo snad MHD???:myslim:D

No co jsem pochopil já tak asi pojede se mnou... na sraz a na to místo se dopraví s Vvittym nebo nevím to záleží s kým bude chtít jet..... :D:aut. To se pořeší přes U2U kdyžtak a taky jsem to tam psal..... :aut

Odesláno
Původně zaslal: John

No co jsem pochopil já tak asi pojede se mnou... na sraz a na to místo se dopraví s Vvittym nebo nevím to záleží s kým bude chtít jet..... :D:aut. To se pořeší přes U2U kdyžtak a taky jsem to tam psal..... :aut

Já osobně bych jel s Netopem ... :aut:aut:aut s tebou už jsem jel a Vvitty má malou car ... :P:D

ps.: jsem si alespoň šplhnul ... (teda ... jak u koho ...)

Odesláno

:o kecy a plky Netopky a aky???

kde to jsme?

no teda pánové!!!

jinak Nejonkovi gratuluju k malému zcela bezvýznamnému plus za pokus o šplhání. Ovšem v počtu zdejších nactiutrhačských příspěvků je tato snaha zcela znegována a budeš muset tedy šphat jinak, jinde a jindy :D

Odesláno

tak aj sjem napsala adminovi, aby to prejmenovala nematli jsme ostatni a vy se do nas hned takle pustite?:o nekdo ma cerny puntik...

tam bude svatba?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...