Hrac.Dr.m Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Ahoj,tak už máme zase další problém s autíčkem... Už delší dobu se mi na delších cestách začlo ozývat hučení z pravé přední strany.Mám pocit že to bude asio ložisko.Hřeje se mi stoho celé kolo,Obvykle se to ozývá v pravotočivé zatáčce.Začíná to i trochu brzdit...Levý kolo už mám vyměněnou poloosu i z ložiskem,Takže kdo může at mi poradí jestli mám vyměnit jen ložisko nebo rovnou i poloosu??? Ještě pro přesnost cuká mi to do řízení a do volantu a řízení má tendenci sjíždět k pravý straně... Citovat
Dundee Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Tak ti ještě s odcházejícím ložiskem lehce přibržďuje pravý kolo, třmen zůstává viset. Chce to rozebrat, vyčistit a promazat Citovat
Vopičí Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Nebo vyměnit ty gumový brzdový hadice co vedou k třmenům. Hadice časem nabobtná a pak když šlápneš na brzdu, tak tlakem se skrz hadici brzdovka do třmenu procpe, ale po puštění brzdy zpátky už tak dobře ne a proto kolo pořád lehce přibržďuje a hřeje se. Citovat
Hrac.Dr.m Odesláno 10. duben 2007 Autor Odesláno 10. duben 2007 Nechci tady nikomu brát iluze...Ale třmeny na předku mám fungl-nový i z brzdičema a hadičky taky takže pochybuju že by se mě po cca 700km nechtěli vracet.Navíc kolo se mě nejvíc hřeje od středu... Myslim že ikdyby byl v háji třmen tak mě to nebude tahat k pravý straně... Jen potřebuju vědět jestli mám koupit ložisko nebo rovnou i poloosu??? Citovat
Vopičí Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Původně zaslal: Hrac.Dr.m Nechci tady nikomu brát iluze...Ale třmeny na předku mám fungl-nový i z brzdičema a hadičky taky takže pochybuju že by se mě po cca 700km nechtěli vracet.Navíc kolo se mě nejvíc hřeje od středu... Myslim že ikdyby byl v háji třmen tak mě to nebude tahat k pravý straně... Jen potřebuju vědět jestli mám koupit ložisko nebo rovnou i poloosu??? Tak to takhle řeknu hdned na začátku ne:mrk Bejt tebou, tak koupím ložisko a pokud máš dost kaček a ta stará poloosa má natočíno víc než 100t, tak bych koupil i tu novou. Ale je to pouze můj osobní názor. [upravil dne 11/4/07 Vopičí] Citovat
Hrac.Dr.m Odesláno 18. duben 2007 Autor Odesláno 18. duben 2007 Tak ložisko vyměněno,prachovky na poloose preventivně taky a zatim všechno v pohodě... Všem děkuji za pomoc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.