Meldik Odesláno 20. duben 2007 Autor Odesláno 20. duben 2007 Tak sem ho sehnal v Praze na vrakaci, maj tam jeste jeden, ale bez mlhovek a bez plast. ramecku....podle me se daval na vsechny od r.v. 99 a vejs.....je kraaaasnej.....je v nem i vetsi dira, nez v tom starsim:D......na tahokov... Citovat
vector Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 Původně zaslal: meldal jj....porad mam zajem...pokud mi ho tu teda nekdo nevyfouknul.......napisu ti na e-meil cislo... Já ho sehnal na vraku za 3000 jen trochu prasklej, ale nic hroznýho. Za 500 je jako novej, stejně sem ho musel stříkat do barvy. Citovat
vector Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 Původně zaslal: meldal Tak sem ho sehnal v Praze na vrakaci, maj tam jeste jeden, ale bez mlhovek a bez plast. ramecku....podle me se daval na vsechny od r.v. 99 a vejs.....je kraaaasnej.....je v nem i vetsi dira, nez v tom starsim:D......na tahokov... Tak jestli budeš vyndavat tu originál mžížku, tak prosím opatrně jednu potřebuju. Citovat
player306 Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: meldal Zdravim, chtel bych novy predni naraznik na 306ku r.v.98, tady na foru jsem se docetl, ze ten nejnovejsi naraznik na modely kolem r.v. 00 tam jde bez problemu pridelat...tykalo se to teda nejstarsi modelu 306ky....ale krasne to prej moc neni...zajimalo by me, jak by to vypadalo na mem r.v.98......a jestli Vam nekomu doma nejaky neprekazi.... zdravím,já mám r.v.97 (jeden z prvních s faceliftem) a vyřešil sem to takhle...(vyndal ten plast a napasoval tam tahokov,kdykoliv to můžu vrátit do původního stavu...)snad tam moje mladá moc nepřekáží..:-) čus.. Citovat
miukoslav306 Odesláno 20. listopad 2007 Odesláno 20. listopad 2007 Původně zaslal: meldal Tak sem ho sehnal v Praze na vrakaci, maj tam jeste jeden, ale bez mlhovek a bez plast. ramecku....podle me se daval na vsechny od r.v. 99 a vejs.....je kraaaasnej.....je v nem i vetsi dira, nez v tom starsim:D......na tahokov... A za koľko ? Citovat
SharXen Odesláno 20. listopad 2007 Odesláno 20. listopad 2007 Původně zaslal: purkmistr zajeď do polska, tam je toho plno a za babku. Levnější než náš vrakáč nejaka webova stranka tehle dilu(narazniku) z polska? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.