Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem ho sehnal v Praze na vrakaci, maj tam jeste jeden, ale bez mlhovek a bez plast. ramecku....podle me se daval na vsechny od r.v. 99 a vejs.....je kraaaasnej.....je v nem i vetsi dira, nez v tom starsim:D......na tahokov...:super

Odesláno
Původně zaslal: meldal

jj....porad mam zajem...pokud mi ho tu teda nekdo nevyfouknul....:bojim...napisu ti na e-meil cislo...

Já ho sehnal na vraku za 3000 jen trochu prasklej, ale nic hroznýho. Za 500 je jako novej, stejně sem ho musel stříkat do barvy.

Odesláno

Tak sem ho sehnal v Praze na vrakaci, maj tam jeste jeden, ale bez mlhovek a bez plast. ramecku....podle me se daval na vsechny od r.v. 99 a vejs.....je kraaaasnej.....je v nem i vetsi dira, nez v tom starsim:D......na tahokov...:super

Tak jestli budeš vyndavat tu originál mžížku, tak prosím opatrně jednu potřebuju.

Odesláno

Zdravim,

chtel bych novy predni naraznik na 306ku r.v.98, tady na foru jsem se docetl, ze ten nejnovejsi naraznik na modely kolem r.v. 00 tam jde bez problemu pridelat...tykalo se to teda nejstarsi modelu 306ky....ale krasne to prej moc neni...zajimalo by me, jak by to vypadalo na mem r.v.98......a jestli Vam nekomu doma nejaky neprekazi....;)

zdravím,já mám r.v.97 (jeden z prvních s faceliftem)

a vyřešil sem to takhle...(vyndal ten plast a napasoval tam tahokov,kdykoliv to můžu vrátit do původního stavu...)snad tam moje mladá moc nepřekáží..:-) čus..

post-0-14109595543919_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

A za koľko ?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...