Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

ja jsem je hledal v zrcatku.Když zmačknu tl.tak nic,tak budu muset na diag.

to já taky, ale sarkomi mi je dnes našel, jak je zanechal připravené a nastavené před rokem, jak jsem psal výše. Bez té diagnostiky se ale nehneš dál.

Odesláno

si psal že ti je tam někdo zanechal,tak jsou tam od vyroby nebo je teda musim natahnout?Když už bych to šel aktivovat tak bych si nechal aktivovat i pal.pc

[upravil dne 10/4/08 Michal.B]

Odesláno
Původně zaslal: dire

Lado nevis jestli ten borec v Olesnici ma otevrino i v sobotu ?Mozna ze se do 14 dnu zastavim v TS. ze bych si udelal vylet do Olesnice :)

to netuším, spíš si myslím, že ne, ale zeptám se ti:papa

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

si psal že ti je tam někdo zanechal,tak jsou tam od vyroby nebo je teda musim natahnout?Když už bych to šel aktivovat tak bych si nechal aktivovat i pal.pc

[upravil dne 10/4/08 Michal.B]

v těch dveřích byly už natažené z výroby, ale byly příliš krátké. Tak je sarkomi před rokem nastavoval:potlesk, když se pokoušel u mého vozu zprovoznit měření teploty. Jenže se to tenkrát nepodařilo, protože jsme nevěděli, že je třeba udělat změnu v BSI. Tak tam ty dráty nechal připravený pro případ, že by jsme na to časem přišli. A to se po roce také stalo:super

Guest servisman
Odesláno

Takže upřesníme co a jak bylo.

Měli jsme sundané a rozebrané zrcátko,abych se dostal k zrcátku ke kabelům,čili ke svorkovnici,kde se napojuje zrcátko.Byly tam jen kabely k vyhřívání a k ovládání zrcátka jak přívod a odvod.Byly tam 2 vplné a na to se má připojit to čidlo teploty.I když jsme připojili termistor nic neukazovalo,i když na displeji pokud jsem kouknul tak tam jako by symbol C byl vidět.Tak jsme jen připojil kabely a protáhl jsem je okolo bužírky až k zrcátku pro případ co bude dál se dít co a jak se vymyslí,protože nebylo nikde schéma .Kabely jsme i proměřovali co a kam vedou ale nebyli jsme z toho nijak chytří.

Nedávno díky Ferry co dodal schémata jsem drobet pochopil co kam vede.Pak i Ladmanovi se podařílo to co každý mu trvrdil že to nejde, a aktivoval si měření teploty .Začaly se mu tam objevovat čárky a tak už byl předpoklad že jen dodat čidlo.Čidlo si sehnal a po napojení se mu objevilo to na co čekal Kablíky jsme měli připravené už z minula.Přitom jsem mu opravil i utržený drátek vyhřívání zrcátka co se Ládíkovi podařilo ulomit,takže i to má už funkční.

Foto bohužel není nebyl foták

Odesláno

Honzo diky za super navod .. :potlesk

Jen pro upresneni jestli jsem to dobre pochopil :)

1) aktivovat v BSI

2) Jestli jsem to dobre pochopil ze se uprava ve svorkovnici nemusi delat necha se to podle vyrobniho nastaveni :myslim

3) Koupit cidlo a dat to do zrcatka a napojit to do svorkovnice co je ve zrcatku

4) ukaze se teplota :o

Guest servisman
Odesláno

prosttě ve svorkovnici jsou dráty od BSI či kam ale nevedou k zrcátku k čidlu.Aby jsi se dostal ke svorkovici musíš demontovat zrcátko.

Zde máš obr a svorkovnici,ke které se dostat

[upravil dne 11/4/08 honza406]

post-0-14109599884432_thumb.jpg

Guest Voloda58
Odesláno
Původně zaslal: Ladman

chtěl bych zdůraznit, že se zprovozněním měření venkovní teploty u displeje typu A si nikdo, snad kromě Pe.Tra z Nerátek a Voloda58, nevěděl rady. A to ani \"odborníci\" u různých koncesionářů Peugeot. Rady, jako např. od PP205, viz:

jsou absolutně nesmyslné. Rozebrání palubky a případná výměna BSI vůbec napadá v úvahu. Stačí pouze:

1. aktivovat na diagnostice funkci měření venkovní teploty v BSI

2. sehnat čidlo, příp. termistor

3. natáhnout dráty do zrcátka

4. připojit čidlo, příp. termistor

[upravil dne 10/4/08 Ladman]

[upravil dne 10/4/08 Ladman]

Chci upozornit na to, že čidlo jsem zprovoznil až po radách se Sarkomi, kterému vděčím za vstřícnost a navrhuji ho clubem nějak odměnit. Radí všem a jeho snaha by se měla ocenit.:super:super:super

Guest servisman
Odesláno

Voloda58 po nové registraci bohužel Honza 406-řádný člen :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...