Jogin Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 ATE power disk, mam i s ATE deskama objednany, mel sem na ne velmi dobre ohlasy! Citovat
Georginek Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Ja mel na 306 td Feroda, ale srali me, porad jedno kolo piskalo a neco tam drhlo-cistilo se to nekolikrat dokonce i se desticky brousili ale po nejake dobe to zas zacalo hucet nebo piskat-VOPRUZ!! Ted mam Bendix a jsem spokojenej!!!!!!:D Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Já mám kotouče Bremba a desky Textary a jsou super:super,můžu vřele doporučit :papa Citovat
Ajdamek Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 ATE, sice se sjedou trochu dřív ale brzdí to jako kráva. Až je dojedu, tak plánuju kotouče a desky zimmerman, to bude maso Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: Ajdamek ATE, sice se sjedou trochu dřív ale brzdí to jako kráva. Až je dojedu, tak plánuju kotouče a desky zimmerman, to bude maso Ty mas kamos v E36 a nemuze si je vynachvalit... a kdyz pribrzduje, tak kraasne odfoukavaji plyn :mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.