Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja to tušit....

On není problém ji koupit, ale problém je ji prodat.

Nevím už kde jsem to psal, ale prodat T16 za slušný peníze se nedá člověku, který bere auto jako užitkovou věc... viz např. Neon - tohle je srdeční záležitost a tam na peníze nehledím.

Odesláno

no kdyz ja nevim, ja jsem furt na vazkach jestli prodat nebo ne, v praglu auto nepotrebuju, ale sem tam se svezt chci, tak strasne špekuluju... Dej mi cas do podzimu...

anebo... ;)

Odesláno
Původně zaslal: voštík

nooo. vzhledem k tomu, ze jak Rebik tak i Bohous, tak vam to napisu na PM

mi bys to mohl taky napsat, jelikož už jsem jednu měl a lituju prodeje a sháním nějakou druhou, tak dej info co a jak?

Odesláno

no tak tobe taky Zlinaku ;)

Hele a nezbylo ti z toho zadni kridlo? :D

nene šlo do světa i s autem. ty tam máš z mička co? a není to ono.:(

Odesláno

pekné auto ale trošku drahé, chcelo by sa v tom zviezť alebo to má niekto ?, mal som pred tým 405 ale iba 1.6, 50 kw toto by bola iná káva teraz 406 1.8 16V ale toto bolo pekné, podobné som videl ale asi iba podobné v Leviciach minulý rok čerbená bordó, a ujo čo to mal sa sťažoval vtedy že mu to veľa žere hovoril že až niekedy 12 L/100km možno to bolo niečo podobné, a že to auto zdedil po synovi

Odesláno

Jindra: není to úplně ono, ale nedá ds enic dělat. Ted nedavno jsem ho videl tady v praze na nejakym desnym dieslu, co mu padaly brikety z vyfuku... Byla tma a ja se chvilku rozmýšlel.... :roll

Mirec.dk.406: je to hlavne drazsi na provoz a v p-c to maji ted minimalne 2 lidi, protoze jeden to nedavno prodal :(

Odesláno

no ja to tušit....

On není problém ji koupit, ale problém je ji prodat.

Nevím už kde jsem to psal, ale prodat T16 za slušný peníze se nedá člověku, který bere auto jako užitkovou věc... viz např. Neon - tohle je srdeční záležitost a tam na peníze nehledím.

O srdcařství to samozřejmě je ... já netvrdím, že bych ho nebral ... je to super kára, ale jako takové druhé auto do rodiny (nazýval bych ho třeba "auto pro manželku") ...

Odesláno

Vendulko, ja jsem ale psal, ze bych mu rikal "auto pro manzelku", ne ze by pro tento ucel slouzilo ... to by byl jenom tzv. marketingovy trik ... ;)

PS.: ikdyž zavedení POLYGYNIE v ČR bych se nebránil ... :myslim:mrk:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak to na Tebe kaslu:D:D:D

To je jedině dobře pro tebe - buď ráda za toto rozhodnutí ... já to mám totiž naopak a přítelkyním svá bývalá auta nedarovávám, ale prodávám ... :mrk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...