voštík Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 no ja to tušit.... On není problém ji koupit, ale problém je ji prodat. Nevím už kde jsem to psal, ale prodat T16 za slušný peníze se nedá člověku, který bere auto jako užitkovou věc... viz např. Neon - tohle je srdeční záležitost a tam na peníze nehledím. Citovat
Rebik Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Ještě ale chybí ta podstatná informace, za kolik by jsi prodal tu svoji -)) Do dobrých rukou... Citovat
voštík Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 no kdyz ja nevim, ja jsem furt na vazkach jestli prodat nebo ne, v praglu auto nepotrebuju, ale sem tam se svezt chci, tak strasne špekuluju... Dej mi cas do podzimu... anebo... Citovat
Bohouš Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Voštík - také mě tato informace zajímá. A u mě by se neměla špatně Citovat
voštík Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 nooo. vzhledem k tomu, ze jak Rebik tak i Bohous, tak vam to napisu na PM Citovat
Jindra Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Původně zaslal: voštík nooo. vzhledem k tomu, ze jak Rebik tak i Bohous, tak vam to napisu na PM mi bys to mohl taky napsat, jelikož už jsem jednu měl a lituju prodeje a sháním nějakou druhou, tak dej info co a jak? Citovat
voštík Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 no tak tobe taky Zlinaku Hele a nezbylo ti z toho zadni kridlo? Citovat
Jindra Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: voštík no tak tobe taky Zlinaku Hele a nezbylo ti z toho zadni kridlo? nene šlo do světa i s autem. ty tam máš z mička co? a není to ono. Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 pekné auto ale trošku drahé, chcelo by sa v tom zviezť alebo to má niekto ?, mal som pred tým 405 ale iba 1.6, 50 kw toto by bola iná káva teraz 406 1.8 16V ale toto bolo pekné, podobné som videl ale asi iba podobné v Leviciach minulý rok čerbená bordó, a ujo čo to mal sa sťažoval vtedy že mu to veľa žere hovoril že až niekedy 12 L/100km možno to bolo niečo podobné, a že to auto zdedil po synovi Citovat
voštík Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Jindra: není to úplně ono, ale nedá ds enic dělat. Ted nedavno jsem ho videl tady v praze na nejakym desnym dieslu, co mu padaly brikety z vyfuku... Byla tma a ja se chvilku rozmýšlel.... Mirec.dk.406: je to hlavne drazsi na provoz a v p-c to maji ted minimalne 2 lidi, protoze jeden to nedavno prodal Citovat
Bohouš Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 voštík - kdo ho prodal ???? Snad ne DJ ???? Citovat
John Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: Bohouš voštík - kdo ho prodal ???? Snad ne DJ ???? DJ myslím,že ne tu jeho jsem viděl nedávno stát u baráku... Citovat
Neon Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: voštík no ja to tušit.... On není problém ji koupit, ale problém je ji prodat. Nevím už kde jsem to psal, ale prodat T16 za slušný peníze se nedá člověku, který bere auto jako užitkovou věc... viz např. Neon - tohle je srdeční záležitost a tam na peníze nehledím. O srdcařství to samozřejmě je ... já netvrdím, že bych ho nebral ... je to super kára, ale jako takové druhé auto do rodiny (nazýval bych ho třeba "auto pro manželku") ... Citovat
aka Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 skoda ze sem se zaslibila netopce:D:D:Dbych se ti neonku nejak vnutila za manzelku:aut Citovat
Neon Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Vendulko, ja jsem ale psal, ze bych mu rikal "auto pro manzelku", ne ze by pro tento ucel slouzilo ... to by byl jenom tzv. marketingovy trik ... PS.: ikdyž zavedení POLYGYNIE v ČR bych se nebránil ... :D Citovat
Neon Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: aka tak to na Tebe kaslu:D:D:D To je jedině dobře pro tebe - buď ráda za toto rozhodnutí ... já to mám totiž naopak a přítelkyním svá bývalá auta nedarovávám, ale prodávám ... Citovat
aka Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 porad lepsi prodavat byvala auta nez byvale pritelkyne:D:D Citovat
voštík Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 obojí má svoje kouzlo Bohouš: no a není to ten druhej co ji prodal? Citovat
Bohouš Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Voštík - jsi mě teda zmátl.....znám 3 lidi z clubu co maj téčko - tebe, Doda a DJe :roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.