Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výměna volantu

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji vyměnit volant z nového modelu 406 (stríbrný lvíček) do starého. Chci se zeptat jestli to bude pasovat, je tam airbag.

Jak provést výměnu, když odpojím airbag, nevznikne nějaká chyba v jednotce když tam airbag nebude. Nebo je lepší před výměnou vypojit baterii?

Díky za rady

Odesláno

Tak z modelu 99 - 04 do modelu 95 - 99 to pasovat nebude pac tam je jinak delanej volat soucati volantu noveho modelu je i troubeni takze z noveho modelu airbag do stareho nedostanes. Jedine co ti zbyte tak sehant airbag s lefikem z roku 97 az 99 tam uz se davali stribrny lefici mona ke koci roku 96 ja mam zacatek roku 96 a taky nemam :(. Jinak vymna je jednoducha staci odpojit baterii, povolit ty sroubky co jsou zespoda a je to celkem vymenene zabereto asi 20min.

Odesláno

taky by se po odpojeni baterie mela odpojit ridici jednotka airbagu, umistena pod plastovym tunelem pobliz paky rucni brzdy. S demontovanym airbagem zachazet opatrne, nepokladat tou spodni stranou na tvrde povrchy a zabranit napr upadnuti

Po zpetne montazi a pripojeni ridici jednotky a pripojeni baterie otocit klickem v zapalovani s otevrenymi dvermi a tak abys nesedel pred volantem

Odesláno

Ja jsem postupoval jen s odpojenou baterii a ridici jednodku jsem nejak neodpojoval. Samozrejme jsem postupoval opatrne ale nemyslim si ze by to vystrelilo hnet po nejakym blbym pohybu neni to prenesenom zadna trhavina :D.

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

Ja jsem postupoval jen s odpojenou baterii a ridici jednodku jsem nejak neodpojoval. Samozrejme jsem postupoval opatrne ale nemyslim si ze by to vystrelilo hnet po nejakym blbym pohybu neni to prenesenom zadna trhavina :D.

aby ses nedivil, naplni je azid sodny - cili klasicka vybusnina, je sice stabilnejsi nez ostatni azidy, ale myslim, ze by stacila blba nahoda se statickou elektrinou a je to venku

Odesláno

to Ferry : asi mona mas pravdu ale zase bych to nejak nehrotil ja ho mel veku asi 3x a myslim si ze petr - benny ho mel venku taky mockrat. Ale mas asi pravdu ze staci malicko blbej den a je to v haji :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...