hbboy Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Dnes jsem rozebral s kámošem anténu na svém peugeotu 306, kde mě šíleně chrastí rádio od té doby co jsem ho minulý měsíc koupil. Mezi prutem a zbytkem antény jsme vše očistili a vystříkali. Původně všechny rádia hrozně chrastila a nejvíc místní vysočina, teď situace stejná, akorát když sundám prut z antény, tak místní rádio hraje na 90 % - velice malé chrastění a ostatní rádia samozřejmě nechytnu. Když prut našroubuji, chrastění se o hodně zhorší hlavně ta vysočina ale chytnu i další rádia třeba jižní čechy v lepším stavu než místní rádio. Co s tím???? Zkoušel jsem i úplně nový anténní prut z dnes koupeného nového partnera??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: hbboy Dnes jsem rozebral s kámošem anténu na svém peugeotu 306, kde mě šíleně chrastí rádio od té doby co jsem ho minulý měsíc koupil. Mezi prutem a zbytkem antény jsme vše očistili a vystříkali. Původně všechny rádia hrozně chrastila a nejvíc místní vysočina, teď situace stejná, akorát když sundám prut z antény, tak místní rádio hraje na 90 % - velice malé chrastění a ostatní rádia samozřejmě nechytnu. Když prut našroubuji, chrastění se o hodně zhorší hlavně ta vysočina ale chytnu i další rádia třeba jižní čechy v lepším stavu než místní rádio. Co s tím???? Zkoušel jsem i úplně nový anténní prut z dnes koupeného nového partnera??? Co jiný rádio, tohle muže být rádiem. Vyzkoušej to nějak. A proměř kabeláž k anteně, jestli tam není přechodový odpor. A nebo to něco v místě ruší, zkus to někde jinde až někam pojedeš Proč to tu máš dvakrát???? To druhý smaž [upravil dne 14/3/07 Radek Hurvajz] Citovat
hbboy Odesláno 15. březen 2007 Autor Odesláno 15. březen 2007 a když to nějak proměřím, kolik to má ukazovat??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.