TMiky Odesláno 31. červenec 2003 Odesláno 31. červenec 2003 Nezná někdo chlápka ze Slanýho, co umí dělat počítače v autech? Prej umí dělat kouzla, jezděj za ním z celejch středních Čech, i z autorizovanejch servisů. Případně dejte, prosím, typ na někoho jinýho. Mám celou řadu problému. Díky. Citovat
Mila Odesláno 31. červenec 2003 Odesláno 31. červenec 2003 ve Slanem nevim ale v Kladne je, clovek ktery dela chiptuning a myslim ze i opravy RJ, vysvetloval mi nektere problemy. Kdyz jsem byl u nej zrovna si tam nekdo prijel pro nekolik jednotek. Zkus mu zavolat a poptat se adresa je http://www.diesel-technik.cz Citovat
Guest Tomáš1 Odesláno 31. červenec 2003 Odesláno 31. červenec 2003 Znám ho, byl jsem u něj a taky jsem o něm psal do fora. Ten člověk má zlatý ruce to je pravda. Kontakt taky někde vyhrábnu. Jeho jméno je Hokovský a tel. je 603/211375. Jestli chceš zavolej řeknu Ti víc. Můj tel. 724 239 380 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.