Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacinam pocitovat, ze mi jde docela ztuha radit, kdyz je zahraty motor. Zejmena jednicka tam jde nekdy i na 2x. Dvojka trojka jde docela ztuha. Zajimave je, ze pri studenem motoru mi pripadne beh radici paky plynulejsi a neklade v miste, kde zabira paka za ozubene kola a das tam rychlost takovy odpor. Proste kdyz je to zahrate, tak ty rychlosti tam musim vtlacit. Olej byl meneny v zime, tak nevim cim to muze byt. V servisu necham zkontrolovat jestli je ho tam dost pri prvni prilezitosti, ale zda se mi to divne. S minulou predovodvkou mi to delalo opacne, coz bylo normalni, ze pri studenem motoru slo hure radit a jak se zahral tak bylo OK. Mate neajky tip ? Ze by byly sjete moc synchrony ? Pres zuby to nejde.

Odesláno

no jasne, to me napada, ale pre zimou byl meneny, protoze jsem tu prevodovku nahazoval na auto, ale pudu tedka delat cerpadlo a vodni pumpu a predni kotouce, tak necham zkontrolovat aspon ten olej v prevodovce

Odesláno

Mě zatuhlo řazení když se zadřela ta pravouhlá páka co je přidělana na tělu řízení. Jsoub tam obyčejné ocelové pouzdra a hřídel. Stačilo když auti den stálo a řazení bylo tak na posilovnu, pak se to rozhýbalo. Jde to demontovat ze spod auta vyčistit namazatz nebo nové pouzdra cca silon nebo něco takového...... Ted řadím jedním prstem.:roker:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...