krolruud Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Nechal jsem vytepovat interiér a přestalo mi fungovat okno u řidiče. Při nastartování sjede bez \"dovolení\" dolů, nahoru se mu už nechce. Jedná se o vlhké kontakty, tudíž po čase se vše \"spraví\" samo, nebo jde o něco jiného? Ostatní okna jdou normálně. Máte někdo tuto zkušenost? Citovat
ajven Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Původně zaslal: krolruud Nechal jsem vytepovat interiér a přestalo mi fungovat okno u řidiče. Při nastartování sjede bez \"dovolení\" dolů, nahoru se mu už nechce. Jedná se o vlhké kontakty, tudíž po čase se vše \"spraví\" samo, nebo jde o něco jiného? Ostatní okna jdou normálně. Máte někdo tuto zkušenost? Servus, byť tebou tak pozriem vo dverách ten bazmek. Dá sa vybrať šrób a potom to vypáčiť šrobovákom. Mne tak cez zimu minulý rok blblo okno, že raz za čas zbehlo dolu tak som to rozobral, prečistil kontakty pridvihol spadnutý gombík na späťáky a hotofka, od vtedy už nerobilo šarapatu. čaf:papa Citovat
hopkok Odesláno 11. březen 2007 Odesláno 11. březen 2007 Asi tak, precistit kontakty a pojde to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.