Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky, mám 307 rok výroby 05. Rád bych ze zimáků pomalu přešel na letní. Zamýšlím jít do hliníkových kol 15\" neo 16\". Jsme v tom naprostý laj. Jen jsem si našel v techničáku rozměry co na to mohu dát a sice:

6.0 x 15 ET 27 195/65/R15 91 H

6.5 J16 ET 31 205/55 R 16 91 V

Jsem ale z toho jelen. Nechce se mi kupovat je úplně nové a tak se poohlížím po inzerátech, ale je to bída. Hlavně nevím co se musí v těch rozměrech dodržet a co ne. Třeba jsem nikde nenašel jediná kola i nová litá na webu co by mi splňovala 6.5 a měla ET 31. Nebo jsem nasel inzerat i original peugeot ale guma je místo 65 55 u těch 15\" Tak jak na to prosím? Případně uvítám kontakt na nějaký konkrétní tip, či inzerát.

Děkuji

Odesláno

Ahoj!

Také jsem volil mezi 15\" a 16\". Nakonec jsem se rozhodl pro 15\" ET 26, protože ET 27 nikde není.Dnes jsem to prohodil.Ty alu disky ( DEZENT P ) + Michelin Energy E3A mi ale přijdou menší než plecháče + Michelin Alpin A3.Budu to muset změřit.

Zkus se podívat na : www.elektrony.cz, je to tam docela srozumitelně vysvětleno.

A také je důležitá rozteč - 4 x 108!

Mezi 15\" a 16\" diskem není velký cenový rozdíl, ale u pneu to je jiné.:roker

Odesláno

Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli se může použít stejná pneumatika co mám na plecháčích na Alu disky 6,5 x15 ET15.Musí se přepisovat velkej techničák,když v něm mám uvedeno alternativní Alu disky 6J x15 ET 4,18 a já bych chtěl použít 6,5 x15 ET15??Díky moc mám v tom taky docela zmatek

Odesláno

Tak jsem nakonec sehnal origoš Peugeot Coyote 16\" nejeté za 10500,- + jsem koupil pneu a zatím spokojen. Jen ty hliníkače pode TP mají mít ET31 a já mám ET28, což si myslím že není problém. Na autě to vypadá moc dobře.

Odesláno

tyhle rozmery stejne nikdo nekontroluje!kdyz te zastavi policajti a zeptaji se,zda mas tyhle kola povoleny,tak staci rict,jj mam to ve velkym technicaku.ale tahle otazka stejne jenom padne,kdyz tam mas treba 18\" a v TP treba max.15\",tak se jim to zda divny ohledne daneho auta!jen na technickou tam chce dany rozmer,ale je zajimaji jen ty 3 hlavni rozmery! treba kolo 16\" a guma 205/55. tot vse.

Odesláno

jj ve velkym TP jsou kompletni rozmery!jen nikdo ET nekontroluje a vicemene ani sirku rafku,tedy pokud to kolo nema treba rozmery 12x12\":D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...