Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JARNÍ SRAZ !!!!!!! ALE POZOR !!!!!! rok 2008 !!!!!!!!  

1. 1. JARNÍ SRAZ !!!!!!! ALE POZOR !!!!!! rok 2008 !!!!!!!!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sem taky nováček byl sem jen na třech srazech a sou super..na ochoze sem eče nebyl...:bojim:DPokud jde o mě já bych taky volil delší variantu.Bude větší sranda..;-) Pokud jedou Blaňáci(Peavey@Kobra) a vezmou me mezi sebe pojedu taky..;-)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sice jsem s Váma a žádném srazu ještě nebyla, ale ráda bych poznala nové lidi a na nějaký ten srázek bych se chtěla jet určo juknout :cool: a klidně bych jela i na delší sraz :o)

Odesláno

Tak sem se taky přiklonil k tomu delšímu ,když už ,tak už ,ať to stojí za to.Je to teda ještě daleko a tak když mi to vyjde tak pojedu a taky ve dvou.Když sem to tady tak pročítal nenašel sem kde by se to asi tak mělo odehrat.Máte někdo tucha? Nebo je to zatim tajemství?

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Asi pred mesici jsem koupil 106ku, takze pokud tam dojede, pocitejte se mnou... Jeste zkusim prismahnout jednoho kamose, snad se podari :aut... Jedu poprve, nevim jak to chodi, nevim nic, ale tesim se :super

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...