Petr106 Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Nevíte někdo o nějakým šikovným autočalounictví kde by mi uděali komplet celý auto? Citovat
zabicka Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Petr106: vím, ale v Českých Budějovicích Citovat
Petr106 Odesláno 27. březen 2007 Autor Odesláno 27. březen 2007 a na kolik tě přišel ten tvuj interiér? a jak dlouho mu to trvalo? Citovat
zabicka Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 cena do 10 tis. - delala jsem to na dvakrat a nevim, jestli ceny dobre pomatuji Vzdy jsem se domluvila, kdy to privezu a kdy si to odvezu - a tak to bylo..... tusim, ze sedacky byly za tyden a neco.... ale uz fakt nevim... Citovat
Mírra Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: zabicka Petr106: vím, ale v Českých Budějovicích Prosím, bral bych ten kontakt v Č.B. Díky Míra Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Mírra Původně zaslal: zabicka Petr106: vím, ale v Českých Budějovicích Prosím, bral bych ten kontakt v Č.B. Díky Míra Napiš zabicka soukromou zprávu. Citovat
OK406 Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Toto mi dneska přišlo na můj email a já nevím, že bych si na internetu cokoliv dával a to ještě ohledně autočalounění Ale na druhou stranu, se to může někomu hodit : PEUGEOT-CLUB forum » Tuning » AUTOČALOUNĚNÍ Dobrý den našel jsem na internetu že stále sháníte kontakt na různé firmy zabívající výrobou autočalounění.Jsme firma z Písku se zaměřením na úpravy a opravy automobilových interiérů,šití střech kabrioletů,potahování volantů,řaď pák a pod. Zkuste se prosím podívat na naše stránky www.rjvilma.cz kde je možné najít i předběžný ceník našich služeb V případě zájmu nás kontaktujte na info@rjvilma.cz nebo tel: 774 948 646 RJVILMA Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 Toto mi dneska přišlo na můj email a já nevím, že bych si na internetu cokoliv dával a to ještě ohledně autočalounění Ale na druhou stranu, se to může někomu hodit : PEUGEOT-CLUB forum » Tuning » AUTOČALOUNĚNÍ Dobrý den našel jsem na internetu že stále sháníte kontakt na různé firmy zabívající výrobou autočalounění.Jsme firma z Písku se zaměřením na úpravy a opravy automobilových interiérů,šití střech kabrioletů,potahování volantů,řaď pák a pod. Zkuste se prosím podívat na naše stránky www.rjvilma.cz kde je možné najít i předběžný ceník našich služeb V případě zájmu nás kontaktujte na info@rjvilma.cz nebo tel: 774 948 646 RJVILMA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.