lukas.hom.21 Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 noo, nevím, děkuji za pěknou odpověď a radu Citovat
MJSytic Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 A co bys jako chtěl ještě za radu? Máš popis, co máš udělat, včetně obrázku se zakroužkovaným výpustným ventilem s hadičkou, kterou strčíš do nějaké nadoby, kam tu naftu s vodou z filtru vypustíš. Jestli ti tohle info nestačí, tak to svěř někomu, kdo ví, která bije Já taky s tím, co neumím/nechápu jezdím do servisu Citovat
lukas.hom.21 Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 To si asi nerozumíme - já ti poděkoval za radu a ne ji zpochybňoval Citovat
MJSytic Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Aha, tak to se omlouvám Vyznělo to jako, že stejně nevíš Citovat
lukas.hom.21 Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Nne, návod byl naopak výborný jen to teď musím udělat znovu, ale to je moje blbost. Mimochodem, meřešil jsi někdy problém s tempomatem? Nad 90 km se mi tempomat vypne a už nejde ani zapnout, doku nevypnu a nezapnu zapalování. Napadlo mě jestli není přes dia nastaven omezovač - ale to ještě nemám ověřené ještě jednou ti děkuji za pomoc Citovat
MJSytic Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 To nevím. Každopádně, pokud to budeš chtít řešit, vlož dotaz do tématu, který se týká tempomatu a ideálně tempomatu v 607 - viz PRAVIDLA FÓRA ať se tu v tom nedělá guláš. Jinak pokud ti bude i po vypuštění filtru auto stále hlásit vodu, tak může být problém v tom čidle, které je z boku našroubované Citovat
lukas.hom.21 Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Ok, tak snad zabere to vypuštění. Ještě jednou ti moc děkuji! MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.