robert Odesláno 25. červenec 2003 Odesláno 25. červenec 2003 jo vlastní zkušenost, měl jsem 306 XSI, teď mám S16 a parkuju jak začátečník, na třikrát, protože to při malé díře neurejduju. Prý je to u S16 (167) normální, jsou tam mimo jiné i větší kotouče, takže i zimáky musí být min. 15\"( a to se prodraží). Jinak opravdu to chce vyladit ET( 15-18), aby kola byla co nejblíže k tlumičům, tím se vyhneme škrtání o plastové podběhy. Citovat
AKCZ Odesláno 25. červenec 2003 Odesláno 25. červenec 2003 Hm.. me to tak neprijde spise naopak tak kde je problem hehe to by me fakt zajimalo.. A jakou verzi S16ky mas? Citovat
AKCZ Odesláno 25. červenec 2003 Odesláno 25. červenec 2003 A koukam ze spatne vidim hehe vzdyt to tam pises a mam asi neco s jazykem Odkud jsi? Citovat
robert Odesláno 26. červenec 2003 Odesláno 26. červenec 2003 jsem z Evropy, ale mám dojem, že je to spíš Balkán. Silnice jsou tady jak na východní Sibiři, auto nemůžeš skoro nikde nechat zaparkovaný přes noc. Ráno tam běžíš a zázrak, když tam je a máš radost, že ti jen pár lidí přeběhlo přes střechu, kola jsou sice někde na prodej a na bocích máš rychlý pruhy až na plech, ale hlavně, že jsme v Praze. Citovat
AKCZ Odesláno 26. červenec 2003 Odesláno 26. červenec 2003 Docela by me zajimalo porovnani ale Prague je kapanek z ruky no nic treba nekde na srazu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.